Pentru cei ce cauta diverse instrumente, truse sau chiar planse pentru desenul tehnic, depozitul de papetarie va propune o gama variata, profesionala si de calitate de unelte cu care veti putea transpune pe hartie gandurile dvs. ingineresti. Instrumente pentru desen tehnic recomandate pentru arhitecti, designeri, graficieni sau studenti.

Trusa compas pentru desen tehnic de 5 piese de la Herlitz, conţine: compas metalic, rezerve mine creion, braţ de extensie, compas metalic cu trasor, vârf metalic, în cutie suspendabilă.

 

Trusa compas pentru desen tehnic de 7 piese de la Herlitz. Conţine: compas metalic, compas cerc, rezeve mine creion, braţ de extensie, compas metalic cu trasor, vârf metalic.

 

Trusa compas pentru desen tehnic de 9 piese de la Herlitz. Contine: Compas Herlitz, compas cu acţiune dublă, separatoare, braţ de extensie, braţ pentru trasare, în cutie suspendabilă.

 

Trusa desen tehnic Rotring Isograph, 3 tocuri/set, (0.20mm, 0.30mm, 0.50mm). Setul mai include 1 creion mecanic (0.5mm), 1 set de mine pt. creion, 1 radiera, 1 adaptor pt. compas, 1 tus negru (23ml). Set desen tehnic Rotring Isograph recomandat pentru: arhitecti, designeri, graficieni, studenti.

 

Trusa desen tehnic Rotring Isograph, 8 tocuri/set, (0.18mm, 0.25mm, 0.35mm, 0.5mm, 0.7mm, 1.0mm, 1.4mm, 2.0mm). Setul mai include 1 adaptor pt. compas, 1 suport mobil pt. tocuri, 1 tus negru (23ml). Recomandat pt.: arhitecti, designeri, graficieni, studenti.

 

Plansa de birou pentru desen tehnic, marime A3, Staedtler Mars cu brat mobil cu rigla dubla. Plansa prezinta un sistem de blocare pentru o pozitionare exacta pe sina, o sina dubla pt. o utilizare cat mai facila a bratului mobil, indicator color ce indica daca bratul este blocat sau nu. Plansa A3 pentru desen tehnic este realizata din plastic foarte rezistent, prevazut cu sistem anti-alunecare.

 

Variometru pentru plansa de desen tehnic, STAEDTLER Mars, foarte usor de utilizat cu buton ”Stop and go” pentru stabilirea unghiului dorit. Prezinta 2 rigle transparente inscriptionate pe ambele parti si stabilire automata la intervale de 15°.

 

Vei regasi la depozitul de papetarie si tusuri Rotring pentru trasarea desenelor tehnice, de culoare neagra sau colorate,  trasarea desenelor in duplicat, elaborarea desenelor executate in tente, trasarea umbrelor in desenul arhitectual, tusuri colorate pentru diagrame, a grafice, a schemelor etc

Exit mobile version