depurtat.ro

Jucarii Micii Ponei, seria My Little Pony Rainbow Power. Jucariile Micii Ponei din seria My Little Pony Rainbow Power le gasesti in magazinele eMAG, Nicoro Toys si HippoLand. Rainbow Dash, Printesa Cadance, Pinkie Pike sau Twilight Sparkle din noua serie cu micii ponei Rainbow Power pot fi acum ai tai! Mai multe jucarii, figurine My Little Pony: Equestria Girls, Friendship is Magic, Rainbow Power, Rainbow Rocks sau Super Fashion, vei gasi pe portalul de Jucarii Supermamici.

depurtat.ro

Rainbow Dash Rainbow Power

Rainbow Dash abia asteapta sa mearga cu rolele alaturi de tine – prietena ei cea mai buna! Pune-i fusta si bluza in culorile curcubeului si incalt-o cu rolele. Are 3 perechi de cercei din care sa alegi si, desigur, tinuta nu va fi completa daca nu il accesorizezi cu jambierele incluse. Distreaza-te pe role cu Rainbow Dash! nclude figurina ponei, tinuta, si role.  Figurina ponei, cu accesorii, arata exact ca personajul din desenele animate cu Rainbow Dash. Pune-i fusta si bluza in culorile curcubeului. Include 3 perechi de cercei role si jambiere.

 

Pinkie Pie Rainbow Power

Pinkie Pie abia asteapta sa mearga la petrecere cu cel mai bun prieten – chiar tu! Imbrac-o intr-o rochie eleganta si piaptana-i parul frumos. Apoi adauga-i pantofiorii, ochelarii caraghiosi si palaria in forma de balon pentru un look cu adevarat fabulos! Vei fi cea mai frumoasa si admirata prezenta de la orice petrecere in compania lui Pinkie Pie! Include pantofi, palarie, agrafe si ochelari.

otter.ro

 

Rainbow Power Printesa Cadance

Figurina de jucarie My Little Pony Rainbow Power – Printesa Cadance, din seria de desene animate pentru fetite My Little Pony. Jucarie recomandata fetitelor cu varsta peste 3 ani.

 

Rainbow Power Twilight Sparkle

Figurina de jucarie My Little Pony Rainbow Power – Printesa Twilight Sparkle, din seria de desene animate pentru fetite My Little Pony. Jucarie recomandata fetitelor cu varsta peste 3 ani.

Jucariile Micii Ponei din seria My Little Pony Rainbow Power le gasesti in magazinele eMAGNicoro Toys, Hippoland.

answear.ro