Laptopul Roby de la D-Toys cunoaste 50 de jocuri educative si distractive, cate 25 in limba romana si 25 in engleza. Copilul tau poate invata invata alfabetul, cuvintele, numerele, operatiile matematice de baza, notele muzicale si poate juca jocuri care ii dezvolta indemanarea. Activitatile si exercitiile incluse sunt foarte usor de inteles, iar cu ajutorul efectelor vizuale si sonore, invatarea va fi mai usoara si totodata foarte amuzanta.

Desi este unul dintre cele mai ieftine laptopuri educationale de jucarie pentru copii, pretul acestuia fiind de 90 de lei, laptopul Roby este un prieten cu adevarat inteligent si modern care transforma invatarea in megadistractie. Laptopul pentru copii Roby, functioneaza cu 3 baterii tip AA care nu sunt incluse. Este recomandat copiilor cu varsta 3 – 5 ani.

Laptopul de jucarie: Primul meu laptop, Roby, poate fi cumparat online de la (vezi cel mai mic pret) emag, bestkids sau dinoland.

 

Laptopul de jucarie: Primul meu laptop, Roby, poate fi cumparat online de la (vezi cel mai mic pret) emagbestkids sau dinoland

CITESTE SI:  Catelusul Samby: Jucarie interactiva Giochi Preziosi