Unele leagane pentru bebelusi merg inainte si inapoi. Alte leagane pentru bebelusi merg dintr-o parte in cealalta, de la stanga la dreapta. Ei bine, Sunny Side Bright Starts functioneaza in ambele moduri. Si nu face doar atat, ci amuza micutul cu caruselul muzical, husa safari jungle in culori vii si o muzica incantatoare. Cu un scaun proiectat pentru o rotație de 180 °, permițând trei direcții de legănare, balansoarul muzical pentru bebe Sunny Side folosește tehnologia TrueSpeed ​care simte greutatea copilului și isi ajusteaza viteza, prin urmare creste odata cu copilul. In functie de model, balansoarul vine dotat si cu un adaptor pentru conectarea la priza pentru a plati mai putini bani pe baterii. Un produs din gama Ingenuity de la Bright Starts. Poate fi cumparat de la eMAG, bebebliss, BestKids.

Leaganul electronic muzical pentru bebelusi Sunny Side de la Bright Starts va permite sa-i alegeti bebelusului modul de leganare care se potriveste cel mai bine nevoilor lui. Sezutul leaganului se roteste la 180 grade, astfel incat va functiona fie prin ”leganarea laterala”, fie prin miscari ”fata-spate” – oferindu-i astfel bebelusului cea mai buna varietate a miscarilor. Leaganul dispune de 6 viteze de leganare si 20 de minute de melodii si sunete din natura care vor incanta bebelusul cu posibilitate de reglare a volumului sunetului si functie de auto oprire.

Leaganul balansoar pentru bebe are si un timer pentru stabilirea duratei de leganare: 30, 45 sau 60 de minute, dar ceea ce il face mai interesant pentru micutul dvs. este minicaruselul cu 2 jucarii vesele : elefantul si leutul care ii vor tine acestuia companie. Pentru maxima siguranta a bebelusului este dotat cu centuri reglabile cu prindere in 5 puncte. Confectionat dintr-un cadru metalic, foarte stabil si material Non-Alergic iar husa sezutului dintr-un material ce poate fi spalat fara problema in masina de spalat.

  • Necesita 4 baterii tip D/LR20.
  • Greutate maxima admisa : 11,
  • Dimensiuni: 94 x 71 x 102.9 cm,
  • varsta recomandata de producator : 0 luni +

 

vezi oferta de pret aici

Exit mobile version