depurtat.ro

Scaunul de masa pentru copii Chicco Happy Snack cu stilul simplist dar contemporan il recomanda ca fiind ideal pentru parintii care isi doresc un produs pentru copii care sa se integreze perfect in arhitectura caminului lor. Raportul pret/calitate este foarte bun, tinand cont de oferta de pe piata, putem spune ca este chiar ieftin tinand cont de calitatea cu care ne-a obisnuit Chicco. Un scaun usor de intretinut si sigur pentru copil.

yves-rocher.ro

Scaunul spațios, bine căptușit al Chicco are trei poziții diferite rabatabile, asigurand confort copilului. O curea la picioare rigida și centuri de siguranță în cinci puncte sunt, de asemenea incluse pentru securitatea copilului în timp ce stă pe scaun. Tava poate fi mutat în patru poziții diferite sau poate fi eliminata complet pentru o curatare facila dupa orele de masa. Un coș mare pentru stocarea instrumentelor importante este de asemenea inclus si agățat sub scaun. Structura largă a cadrului Happy Snack il face deosebit de stabil.

epantofi.ro

Extrem de compact atunci cand este strans si foarte usor (5.9 kg), Happy Snack este ideal a fi utilizat atat acasa, cat si in calatorii.  Scaunul de masa Happy Snack este ideal pentru copiii cu varsta intre 6 si 36 luni, avand structura foarte usoara si spatarul inclinabil in 3 pozitii.  Este dotat cu 2 roti pe spate. Scaunul de masa pentru copii Happy Snack este o opțiune practică, cu o gamă de caracteristici convenabile. Scaunul înalt se pliază într-un mod de sine statator, ceea ce il face foarte ușor de depozitat sau transportat.

 

answear.ro