depurtat.ro

CRISTALLINI este una dintre cele mai cunoscute case de moda din Romania, cu o mare notorietate pe piata de lux. De-a lungul timpului, Cristallini Boutique s-au remarcat printr-un design feminin, clasic, sofisticat, prin rochii de seara, de zi si de cocktail pretioase, realizate la cele mai inalte standarde ale calitatii, cerinte demne de nivelul creatiilor haute-couture de o feminitate pura si o eleganta atemporala.

Creatiile CRISTALLINI au starnit admiratia celebritatilor si a personalitatilor cu renume in lumea modei, atat pe plan national, cat si international, beneficiind de aparitii pe covoarele rosii de la Golden Globes, Elle Style Awards, Emmy Awards, Glamour Women of the Year Awards, BAFTA Television Awards si multiple premiere de film. Rochiile de seara si de ocazie, rochiile cocktail, rochiile de mireasa Cristallini sunt realizate cu maiestrie, fiind dedicate doamnelor si domnisoarelor pentru care rafinamentul si finisajele rochiilor sunt nepretuite, reusind sa satisfaca cele mai pretentioase dorinte ale clientelor. Publicul tinta al magazinului online Cristallini Boutique este reprezentat de femei cu varste intre 15 si 55 de ani cu venituri peste medie, care pun accent pe stilul personal. Daca preturile magazinului vi se par prea piperate, va recomandam atunci oferta variata a magazinelor de buget ce comercialzieaza rochii de seara: MiniPrix, FashionDays, Answear.ro sau rochiile de designer cu pret redus de la B-Mall.ro.

 

Colectia de Rochii Cristallini Boutique

Va prezentam mai jos cateva fotografii din portofoliul de rochii made by Cristallini de-a lungul timpului, parerea noastra este ca va vor placea.

yves-rocher.ro

flanco.ro/

Colectia CRISTALLINI Resort 2016, se adreseaza unei audiente mai tinere, cu tinute mai abordabile. Texturi si croieli reinterpretate si suprapuneri inedite care atrag privirea, o modernitate urbana, cu elemente romantice de o feminitate pura. Aceasta este sursa de inspiratie pentru noua Colectie CRISTALLINI Resort 2016, o serie de tinute de o eleganta atemporala, disponibile intr-o paleta vibranta de culori, cu nuante energice si atingeri romantice.

Metafora a romantismului si a elegantei in forma pura, noua colectie CRISTALLINI Bridal 2016 contine piese feminine din dantele pretioase cu finisaje elaborate, decupaje dramatice si trene spectaculoase.

Colectia SPRING SUMMER 2016, “Bloom by CRISTALLINI” este o interpretare unica a elegantei naturale, in contextul unui design modern dar romantic, asociat texturilor pretioase de inspiratie florala, devenind in acest fel o veritabila celebrare a feminitatii.

Irezistibila alura romantica, potentata de culori pastel precum aqua, lavanda, coral si bleu, celebreaza frumusetea, senzualitatea si farmecul delicat al femeii in Colectia de Rochii CRISTALLINI Cocktail. Siluetele invaluite in cele mai fine si rafinate dantele importate din Franta si Italia, broderii aplicate manual, paiete si flori tridimensionale taiate cu laser, plutesc aproape eteric in voaluri de tul si matase naturala.

Comenzile generate in magazinul online CRISTALLINI Boutique beneficiaza de livrare gratuita. Daca preturile magazinului vi se par prea piperate, va recomandam atunci oferta variata a magazinelor de buget ce comercialzieaza rochii de seara: DyFashion, FashionDaysAnswear.ro sau rochiile de designer cu pret redus de la B-Mall.ro.

answear.ro