depurtat.ro

FILTRO este un magazin exclusiv online care comercializează sisteme de filtrare a apei potabile, dar și soluții de filtrare anticalcar și a apei de duș. De asemenea, la filtro.ro veţi regăsi și o gamă completă de consumabile și accesorii pentru sistemele de filtrare comercializate. Dealungul timpului s-a observat că publicul feminin este atras de sistemele de filtrare cu alcalinizare, iar publicul masculin preferă sistemele de ultrafiltrare. De asemenea, clientii care doresc un sistem de filtrare economic au ales au ales filtrele de apă standard, fără carcasă ornamentală. Avantajul acestora este că ele sunt modulare iar consumabilele sunt mai ieftine. FILTRO se mai adreseaza si persoanelor care doresc sa adopte un stil de viata sanatos, bazat pe o alimentatie echilibrata si o viata activa sustinuta prin sport. Filtro.ro, au selectat cu atenție numai produse de calitate, cu un design modern și la prețuri accesibile, scopul fiind să aducă în casa fiecărei persoane o apă perfectă la un preț accesibil.

yves-rocher.ro

epantofi.ro

Produsele FILTRO.ro se adresează tuturor persoanelor care dețin o locuință și doresc să obțină o apă de calitate direct acasă, la costuri foarte mici. Persoanele cele mai interesate de acest tip de produse au vârstele între 25-55 de ani, fiind împărțite în mod egal între bărbați și femei.

FILTRO sunt prompți și serioși, lucrează cu stocuri proprii și oferă clienților ce caută cele mai bune soluţii de filtrare a apei,  informații complete şi pertinente. Orice comandă plasată este preluată în cel mai scurt timp iar livrarea coletelor se face prin curierat rapid, în 24-48 de ore în principalele orase și 48-96 de ore oriunde în țară. Produsele sunt selectate și testate cu atenție fiecare în parte pentru a seasigura că respectă standardele de calitate superioară. Magazinul online de soluţii pentru purificarea apei, oferă o garanție extinsă de 3 ani de zile pentru sistemele de filtrare comercializate.

Vezi oferta eMAG de Aparate Filtrare Apa

answear.ro