Proiectata de Adidas si confectionata din panouri poliuretanice cusute la masina intre ele, mingea Adidas F50 Messi iti permite o mare usurinta de manevrare si acuratete pe terenul de fotbal. Extrem de rezistenta aceasta are imprimat numele marelui jucator Lionel Messi. Mingile sunt pentru Gazon natural, Gazon artificial si Sala. Simte-te liber, creativ si perfect in sut si pasa, precum Lionel Messi pe terenul de fotbal cu ajutorul mingiei F50 Messi de la Adidas. Mai multe mingi de fotbal de calitate la cele mai mici preturi, personalizate de catre brandul sau echipa ta preferata de fotbal vei gasi la DecathloneMAGAnswear si Originals.

 

O minge cu un design grafic futurist si insertii de culoare fosforescente, Adidas F-50 este ideala pe toate tipurile de teren si este construita dupa cele mai inalte standarde pentru a-si mentine forma cat mai mult timp. Mingile sunt pentru Gazon natural, Gazon artificial si Sala.

 

 

Vrei sa ai o minge  exact ca cea folosita in finala Champions League din 2013? Cumpara modelul Adidas Fin Wembley Cap la un pret corect, o vei putea folosi atat in timpul unui meci profesionist cat si in jocurile cu prietenii. Confectionata din 32 de panouri egale, bine cusute intre ele aceasta este durabila si usor de manevrat. Mingile sunt perfecte pentru orice tip de teren, pentru Gazon natural, Gazon artificial si Sala. Mingea din imagine este marimea 5, profesionala, pentru adulti. Culoare: Alb, mov. Material: Poliuretan.

 

Esti fan al Clubului de fotbal Chelsea? Adidas se gandeste la tine si iti ofera mingea de fotbal Finale 12 Capitano Chelsea FC. Confectionata din panouri egale sub forma de hexagon, cusute intre ele aceasta este rezistenta. Forma sa perfect rotunda ii confera o mare viteza pe teren. Mingile sunt pentru Gazon natural, Gazon artificial si Sala.

Mai multe mingi de fotbal de calitate la cele mai mici preturi, personalizate de catre brandul sau echipa ta preferata de fotbal vei gasi la DecathloneMAGAnswear si Originals.