depurtat.ro

Noriel I Drive Amfibio Masinuta Telecomandata pentru asfalt, nisip si apa. Viteza spre extreme! Nicio provocare nu este prea dificila pentru Amfibio! Asa suna reclama TV I Drive Amfibio masinuta pe care o prezentam mai jos. Insa, daca nu doriti sa platiti reclama TV in pretul produsului, va recomandam o gama mai variata de masinute inteligente telecomandate, la preturi evident mai mici in supermagazinul online www.eMAG.ro (click oferta) cat si la Noriel.

yves-rocher.ro

Indrazneste sa preiei controlul asupra vehiculului off-road care nu se tema nici macare de apa, si piloteaza cu imaginatie: realizeaza drift-uri, rotiri spectaculoase si viraje neasteptate la 360 de grade sau chiar acrobatii pe apa!

In ceea ce priveste caracteristicile si functiile masinutei telecomandate I Drive Amfibio, aceasta se poate deplasa atat cu fata cat si cu spatele, poate efectua viraje la stanga si la dreapta, si mai mult decat atat, spre deosebire de alte modele de masinute cu telecomanda mai ieftine se poate roti la 360. Raza de actiune a telecomenzii este de 25m, ceea ce face ca aceasta jucarie sa fie recomandata si in exterior. Frecventa la care functioneaza telecomanda este de 27 MHz, caz in care nu veti avea probleme cu interferentele cu alte gadget-uri.

flanco.ro/

Telecomanda functioneaza cu o baterie neinclusa de 9V si are butoane pentru controlul rapid al directiei (in fata/in spate, la stanga/la dreapta) si are si indicator de stare. Masinuta functioneaza cu 4 baterii tip AA de 1.5V (nu sunt incluse), indicator de stare si buton pornit/oprit.

Masinuta OffRoad I Drive Amfibio cu telecomanda se prezinta intr-un pachet ce contine: 1 x vehicul amfibiu I Drive, o telecomanda, o antena si o surubelnita.

Masinuta I Drive Amfibio, demareaza in forta si piloteaza in viteza. Executa manevre spectaculoase, viraje neasteptate, rifturi si rotiri la 360 de grade, oriunde. I Drive Amfibio se deplaseaza in noroi, pe nisip, in zapada si pe apa. I Drive Amfibio, in magazinul Noriel. Insa, daca nu doriti sa platiti reclama TV in pretul produsului, va recomandam o gama mai variata de masinute inteligente telecomandate, la preturi evident mai mici in supermagazinul online www.eMAG.ro (click oferta) cat si la Noriel.ro.

answear.ro