depurtat.ro

Fotoliile extensibile KRING cu recliner sunt una dintre cele mai confortabile alegeri pentru mobilierul de living iar părerile și recomandările celor ce le-au cumpărat sunt foarte bune, în mod special datorită prețurilor corecte. Dar mai exact, care sunt avantajele acestor fotolii Kring?

În general, fotoliile extensibile cu recliner sunt o alegere excelentă pentru oricine dorește să aibă un mobilier confortabil și versatil, cu multiple utilizări. Acestea oferă un suport confortabil și uniform.

Vă vom povesti mai jos despre gama deosebit de variată, atât ca modele, funcții și culori a fotoliilor extensibile cu recliner Kring, cât și ca prețuri. Practic puteți alege între modele foarte ieftine cât și modele premium de fotolii extensibile, confecționate din piele, cu funcții și opțiuni diverse.

yves-rocher.ro

Ce inseamna functia Recliner?

Funcția de reclinare este una dintre cele mai apreciate caracteristici ale fotoliilor pentru sufragerii. Acestea transformă clasicele fotolii în piese de mobilier versatile, pentru activitati diverse de-a lungul intregii zile. Un fotoliu Kring poate fi utilizat pentru citit, vizionarea unui film sau a unui program sportiv, pentru un mic somn de pranz sau pentru confortul unei discuții l aun pahar. In plus, acestea se pot strange eliberand astfel spatiul din living-urile mari, dormitoare sau studiouri.

Există chiar modele de fotolii cu recliner electic care pot fi acționate cu ajutorul unei telecomenzi sau modele de fotolii rotative cu recliner. Acestea vor oferi o privire de ansamblu a camerei sau libertate pentru a vă relaxa în fața unui televizor smart, și imediat să vă întoarceți la lucru către un mic birou amplasat în lateral.

Exemplu Schita Fotoliu Recliner
Exemplu Schita Fotoliu Recliner

Sistemul recliner consta intr-un mecanism de rotire, care a fost proiectat astfel incat sa poata fi folosit cu usurinta. Se poate actiona prin maneta laterala (A), in pozitia de sezut, prin impingere usoara. Fixarea in una dintre cele 3 pozitii se va face eliberand maneta.

De ce merită un fotoliu cu recliner Kring?

Fotoliile cu recliner Kring au un design versatil care le permite să se transforme din fotolii obișnuite în fotolii cu spătar extensibil și funcție de reclinare, astfel încât să te poți relaxa complet și să te bucuri de confortul maxim.

Fotoliile extensibile Kring se remarca prin eleganta simplitatii formelor sale, linii interesante ce contureaza discret o piesa de mobilier integrabila in orice tip de design interior, fie ca vorbim de unul modern sau unul clasic.

Din ce sunt confecționate fotoliile cu recliner Kring?

Fotoliile extensibile cu recliner sunt confecționate dintr-o gamă largă de materiale, de la piele la tesaturi moi și durabile. Acestea au un design ergonomic care se adaptează formei corpului tău, astfel încât să te simți confortabil și susținut pe tot parcursul zilei. De asemenea, fotoliile extensibile cu recliner au spătare și picioare reglabile, astfel încât să poți ajusta înălțimea și unghiul pentru a se potrivi nevoilor tale.

Modele de fotolii extensibile Kring cu recliner

După cum spuneam mai sus, aveți la dispoziție o gamă variată de fotolii extensibile Kring. Puteți alege dintre multiplele variante de culoare: negru, maro închis, alb, vișinu. Sau puteți alege materialul din care au fost confecționate: piele naturală sau imitație (artificială sau ecologică) cât și din stofă rezistentă la uzură.

Fotolii Kring din stofa și textilă
Fotoliu Rotativ Kring Sofi

Fotoliu Rotativ Kring Sofi imbina cu succes confortul, calitatea si stilul, perfecte pentru orice casa sau birou. Le puteți cumpăra la cel mai mic preț aici.

Fotolii rotative Kring Sofi cu recliner si trei trepte de confort
Fotolii rotative Kring Sofi cu recliner si trei trepte de confort
Fotoliu Kring Armada, cu recliner si 3 trepte de confort
Fotoliu Kring Armada, cu recliner si 3 trepte de confort
Fotoliu Kring Armada, cu recliner si 3 trepte de confort
Fotolii Kring din imitație de piele
Fotoliu Kring Sylvie Air, cu recliner

Fotoliu Kring Sylvie Air, cu recliner si trei trepte de confort, piele ecologica air, Negru, 83x95x101 cm. Fotoliul Kring Sylvie imbina cu succes confortul, calitatea si stilul, perfecte pentru orice casa sau birou. Prin balansare se ajunge in 3 trepte de confort.

epantofi.ro

Fotoliul Kring Sylvie este echipat cu un mecanism cu recliner cu 3 trepte de confort, mecanism cu o actionare simpla, mecanica, care il transforma intr-un loc de relaxare ideal pentru vizionarea filmelor sau citirea unei carti. Veti transforma orice vizionare intr-o experienta placuta.

Fotoliu Kring Sylvie Air, cu recliner si trei trepte de confort, piele ecologica
Fotoliu Kring Sylvie Air, cu recliner si trei trepte de confort, piele ecologica
Canapele Kring cu fotolii cadou, la set
Canapea Kring cu 2 fotolii cu recliner

O achiziție foarte bună datorită prețului plătit cât și al efectului pe care îl vor avea în sufrageria dvs. este setul Canapea Kring cu 2 fotolii cu recliner, pentru living. Comparând prețurile acestui set cu alte oferte din magazine, ajungem la concluzia că cele două fotolii sunt practic cadou, chiar dacă sunt incluse în costul canapelei.

Set canapea Kring Royal, 2 reclinere, piele naturala cu fotolii extensibile Kring
Set canapea Kring Royal, 2 reclinere, piele naturala cu fotolii extensibile Kring
Canapea Kring Royal, 2 reclinere si 3 trepte de confort

Sau, puteți cumpăra fotoliile separat dar împreună cu o canapea din piele naturală de culoare albă, Canapeaua Kring Royal extensibilă cu recliner confecționată din piele naturală.

Canapelele Kring cu recliner, indeplinesc criteriile esentiale: să fie confortabile, contribuind la relaxarea noastra zilnică, rezistentă, pentru a ne bucura cât mai mult timp de ea, și înfrumusețează spațiul în care o amplasăm.

Canapeaua Kring Royal se evidentiaza prin formele sale minimaliste si materialele de calitate. Este o canapea eleganta cu linii drepte, ce se potrivesc atat intr-un ambient clasic, cat si intr-un spatiu amenajat in stil modern.

Canapea Kring Royal, 2 reclinere si 3 trepte de confort
Canapea Kring Royal, 2 reclinere si 3 trepte de confort

O gamă variată de fotolii cu recliner, am găsit și în oferta celor de la SomProduct, ce-i drept un pic mai scumpe dar de o calitate și de un aspect ireprosabil!

Cum intretii un fotoliu extensibil cu recliner Kring?

Fotoliile extensibile cu recliner sunt, de asemenea, ușor de întreținut. Materialele utilizate pentru confecționarea acestora sunt de obicei rezistente la uzură și ușor de curățat, astfel încât să le poți menține în forma lor cea mai bună pe tot parcursul anilor.

De ce sa cumperi un Fotoliu KRING de la eMAG?

Cât timp eMAG are personal dedicat în identificarea celor mai bune produse din piață avem siguranța unor produse foarte bune calitativ. Totodată, cât timp eMAG VINDE ENORM în online, cu siguranță știu să negocieze prețuri foarte bune, inclusiv la fotoliile extensibile cu recliner marca Kring.

În plus, marca Kring este o marcă a eMAG-ului, acoperind o gamă variată de articole. Paturile, fotoliile și saltelele Kring, accesoriile pentru bucătărie, dormitor, mobila pentru living Kring sau articole pentru terasă și grădină sunt de calitate superioară.

Vezi aici Canapelele și Fotoliile marca KRING.

answear.ro