decathlon.ro

Placile de zapada Hamax (snow surfboard) sunt produse pe baza de spuma de polietilena cu absorbtie de socuri si sunt cele mai confortabile pentru sanius. Distractia incepe atunci cand te arunci pe placa asa cum ai face-o pe una pentru apa si pornesti la vale pe partie. Aceste placi – saniute iti ofera o senzatie extraordinara de viteza si te vor face sa te simti un adevarat surfer si pe timpul iernii. Sunt recomandate pentru copiii de la 6 la 99 de ani. Ba chiar ai putea sa iti iei micutul / micuta alaturi de tine pe aceste covorase zburatoare de zapada. Mai multe modele de saniute, placi de zapada, snowboarduri si surfboarduri pentru zapada pentru copii si adulti, la cele mai bune preturi, puteti gasi la magazinele online Decathlon, Hervis, BEKID, eMAG, Nichiduta si BestKids.. (veti fi directionati catre sectiunea din magazinul online corespunzator).

mindblower.ro

Atunci cand traiesti placerile iernii, zapezii si derdelusului datorata placilor de snow de la Hamax, nu uita sa porti o casca de protectie. Copiii ar trebui supravegheati de catre adulti, placile de snow prind o viteza destul de mare!

Placa snow Sno Planet

Sno Planet este o saniuta rezistenta din spuma polietilena si suprafata de alunecare din polietilena de inalta densitate, rezistenta la – 50 grade Celsius si 100 kg. Ii puteti spune “covorul zburator”,  fiindca veti zbura cu siguranta pe partii.

Placa snow Hamax Sno Planet este cu siguranta cea mai buna metoda de a prinde super viteza si a te simti cel mai confortabil posibil. Designul este special pentru a-ti oferi confortul maxim in timp ce aluneci cu un prieten pe partie! In afara de rezistenta, aceasta placa de spuma este foarte usoara si va putea fi urcata cu usurinta pe partie pentru a va relua distractia cat mai repede posibil! Material: Spuma polietilena/suprafata de alunecare din polietilena de inalta densitate, rezistente la temperaturi scazute (-50º). Sanie pentru una sau 2 persoane, varsta recomandata: peste 6 ani. Dispune de un cordon care va ofera posibilitatea de a trage saniuta din fata. Usor de manevrat.

Sanie Hamax Mini Surfer

Sanie pentru copii cu design modern, foarte confortabila. Placa de zapada Hamax Mini Surfer este un model cu design modern din gama saniilor pentru surf care a inregistrat un mare succes in randul produselor Hamax. Experimenteaza senzatia de ‘snow body board’ pe timp de iarna. Mini Surfer are doua manere si este potrivit pentru partiile fara obstacole. Hamax Mini Surfer este facut din spuma de polietilena cu absorbtie de socuri si un material de contact cu zapada foarte rezistent si performant pentru atingerea unor viteze cat mai mari.

In afara de rezistenta, aceasta placa de spuma este foarte usoara si va putea fi urcata cu usurinta pe partie pentru a va relua distractia cat mai repede posibil! Nu conteaza ca numele ei este Mini, aceasta placa va aduce maximul de satisfactie! Material: Spuma polietilena/suprafata de alunecare din polietilena de inalta densitate, rezistente la temperaturi scazute (-50º). Dimensiuni / Greutate: 90 x 52 x 3,5 cm / 0,71 kg. Nivelul utilizatorului: 2 (abilitati intermediare). Sanie pentru una sau 2 persoane, varsta recomandata: peste 6 ani, greutate maxima recomandata: 100 kg. Designul si manerele rezistente va confera siguranta atunci cand faceti “surf” pe partie.

otter.ro

Placa zapada Free Surfer

Placa de zapada Hamax Free Surfer este cel mai bine vandut model din gama placilor de zapada pentru surf care a inregistrat un mare succes in randul produselor Hamax. Experimenteaza senzatia de “snow body board” pe timp de iarna. Free Surfer are patru manere si este potrivit pentru una sau doua persoane pe partiile unde nu exista obstacole. Modelul este suficient de mare (la fel ca restul prezentate in acest articol) pentru a fi utilizate si de catre adulti impreuna cu copiii mai mici.

Distractia incepe atunci cand te arunci pe placa asa cum ai face-o pe una pentru apa si pornesti la vale pe partie. Aceasta iti ofera o senzatie extraordinara de viteza si te face sa te simti un adevarat surfer si pe timpul iernii. Hamax Free Surfer este facut din spuma de polietilena cu absorbtie de socuri si un material de contact cu zapada foarte rezistent si performant pentru atingerea unor viteze cat mai mari. Aceasta placa de spuma este foarte usoara si va putea fi urcata cu usurinta pe partie pentru a va relua distractia cat mai repede posibil! Daca vrei sa te simti cu adevarat liber incearca cea mai noua senzatie in domeniu cu o placa de zapada venita tocmai din Laponia!!!

Material: Spuma polietilena/suprafata de alunecare din polietilena de inalta densitate, rezistente la temperaturi scazute (-50º). Dimensiuni / Greutate: 110 x 51,5 x 3,0 cm / 0,95 kg. Nivelul utilizatorului: 2 (abilitati intermediare). Sanie pentru una sau 2 persoane. Varsta recomandata: peste 6 ani. Greutate maxima recomandata: 100 kg. Designul si manerele rezistente va confera siguranta atunci cand faceti “surf” pe partie.

Snowboard Mega Surfer Hamax

Dacă vă place viteza și distracția, atunci plansa de zapada Hamax Mega Surfer, cu suprafata neteda de alunecare, este chiar biletul. Mega Surfer este pentru copii curajosi de toate varstele! Mega Surfer este cea mai mare saniuta – placa de la Hamax : 140 cm, cu toate ca este foarte usoara. Design modern, potrivita pentru copii mai maricei.

Placa de zapada Hamax Mega Surfer este cel mai mare model din gama saniilor pentru surf care a inregistrat un mare succes in randul produselor Hamax. Experimenteaza senzatia de “snow body board” pe timp de iarna. Noul Hamax Mega Surfer este una dintre cele mai mari sanii pentru surf facute vreodata. Cu o lungime de 140cm, poti merge singur ori alaturi de unul sau doi prieteni. Poti merge in ambele directii sau te poti roti pe partie. In afara de rezistenta, aceasta placa de spuma este foarte usoara si va putea fi urcata cu usurinta pe partie pentru a va relua distractia cat mai repede posibil! Material: Spuma polietilena/suprafata de alunecare din polietilena de inalta densitate, rezistente la temperaturi scazute (-50º).

Dimensiuni / Greutate: 140 x 55 x 3,5 cm / 1,3 kg. Nivelul utilizatorului: 2 (abilitati intermediare). Sanie pentru una sau 2 persoane. Varsta recomandata: peste 6 ani. Greutate maxima recomandata: 100 kg.

mai multe modele de saniute, placi de zapada, snowboarduri si surfboarduri pentru zapada pentru copii si adulti, la cele mai bune preturi, puteti gasi la magazinele online Decathlon, Hervis, BEKID, eMAG, Nichiduta si BestKids..

answear.ro