Ce este sfera PowerBall?

 

Sfera Powerball este un giroscop proiectat si executat cu precizie, folosit pentru cei ce doresc sa isi mentina forma fizica sau sa isi creasca masa musculara a bratelor, constand intr-un rotor ce se misca cu rapiditate in interiorul unei sfere solide, care se actioneaza manual.

Sferele PowerBall in oferta eMAG

La exteriorul sferei, in partea superioara, se poate atasa un turometru digital, care inregistreaza cu acuratete numarul miscarilor de revolutie executate de rotor intr-o anumita etapa, numarul miscarilor in timp real, sau cel mai mare scor realizat. Vei putea astfel sa evaluezi progresele zilnice facute pentru fortificarea corpului tau. In plus, micul turometru creeaza o dependenta teribila si te va face sa te intreci cu prietenii iar, si iar, si iar ….. pana cand aproape ca nu-ti vei mai simti mainile. Nu vei renunta insa, pentru ca de fiecare data vei sti ca ai fi putut mai mult.. si mai mult… si mai mult. Cu preturi variind de la 10 euro in cazul celui mai ieftin Powerball si pana la 80 de euro in cazul celui mai performant, sferele sunt destul de ieftine pentru a practica acasa diferite exercitii pentru masa musculara a mainilor si sanatatea incheieturilor. Aceste sfere vin la pachet si cu un CD cu instructiuni si exercitii fizice.

Powerball Diablo Metal Pro, 350Hz

Powerball Diablo Metal Pro cu display

 

Cum functioneaza PowerBall?

 

Giroscopul Powerball este recunoscut ca unul dintre cele mai precise si mai bine reglate instrumente din lume. Ii pui rotorul intern in miscare folosind un snur sau un deget si il faci sa capete viteza prin miscarea usoara a incheieturii. Nu contine nici un fel de motor sau de baterie, toata energia giroscopului provine chiar de la tine. Cu cat il rotesti mai puternic, cu atat mai repede se va invarti rotorul intern. Iar cu cat se invarte mai repede rotorul intern, cu atat mai multa inertie va fi generata si mai multa rezistenta va fi resimtita de degetele, palmele, bratele si umerii tai.

Cum functioneaza Sfera PowerBall ?

Cum functioneaza Sfera PowerBall ?

In interiorul unui Powerball se afla un rotor perfect echilibrat printr-o tehnologie computerizata avansata, care poate depasi viteze de 15000 de rotatii pe minut fara a produce cea mai mica vibratie – moment in care se atinge impresionantul cuplu de torsiune de peste 18 kg iar bratul si incheietura ta capata proportii de invidiat.

CITESTE SI:  Flori si aranjamente florale pentru nunti

 

Performante sportive

 

Secretul giroscopului Powerball sta in faptul ca antreneaza izometric grupele de muschi – poti sa fii un sportiv in cea mai buna forma (si sa te antrenezi in sala de forta cu cele mai grele gantere), noi iti garantam ca vei simti febra dupa doar cateva minute de utilizare a incredibilului dispozitiv – si asta il face sa fie cu adevarat unic, absolut indispensabil performantelor tale sportive.

 

Recuperare si terapie

 

Daca suferi de sindromul tunelului carpian, de artrita, de dureri provocate de incordari sau intinderi repetate, fracturi/vatamari ale incheieturilor, tendonita, afectiuni ale cotului provocate de tenis sau alte sporturi care iti solicita la maxim bratele, Powerball este dispozitivul de recuperare perfect. Imediat ce este activat, Powerball genereaza nivele de inertie giroscopica fara precedent la giroscoape atat de mici. Rotirea lina, fluida si inertia confera dispozitivului calitati terapeutice unice, cu efect asupra afectiunilor incheieturilor, bratelor si umerilor. Este nevoie doar de 5-7 minute de utilizare a dispozitivului in fiecare zi.

Powerball Supernova

Powerball Supernova

PowerBall Fitness

Sferele PowerBall in oferta eMAG

Cresterea seminificativa a masei musculare – sau simpla tonifiere? Depinde de viteza la care il folosesti – Powerball poate opune o rezistenta giroscopica intre 0.5 si 18 kg. La viteze mici va tonifia si va tine intr-o conditie fizica buna bratele si umerii, fara a mari masa musculara mai mult decat vrei. Rezultate excelente pot fi obtinute folosind Powerball la 6000-8000rpm, timp de aproximativ 7 minute in fiecare zi. Fa-l sa ajunga la 12000rpm si deja este cu totul altceva. Rezistenta pe care o opune este direct proportionala cu viteza rotorului intern si la 15000rpm micul Powerball ajunge la un cuplu de torsiune de 18 kg – o incercare serioasa chiar si pentru cel mai puternic brat.