depurtat.ro

Caruselul Baby Zoo de la Fisher-Price are o inovatie unica: pe baza care se prinde de patut caruselul are 2 jucarii in miscare ce atrag atentia bebelusului. Bebelusul se poate relaxa pe muzica clasica, melodii de leagan sau sunete linistitoare din natura.  Muzica poate fi activata de mama sau cand bebelusul mai creste acesta poate apasa pasarea de pe baza caruselului pentru a o activa. 

yves-rocher.ro

Mama poate alege din trei selectii de muzica: clasica, cantece de leagan si sunete linistitoare din natura. Muzica canta neintrerupt pentru aproximativ 20 de minute. Caruselul are doua moduri de functionare: muzica sau miscare si muzica si poate fi pornit si din telecomanda.

flanco.ro/

Caruselul Fisher Price se poate demonta iar baza poate fi folosita pe post de centru de activitati pentru bebelus. Cei doi leuti se misca in timpul functionarii iar pasarea declanseaza muzica la apasare. Pentru functionare sunt necesare 4 baterii alkaline de tip “C” (LR14) pentru carusel si 2 baterii alkaline de tip “AAA” (LR03) pentru telecomanda (nu sunt incluse).

answear.ro