depurtat.ro

Vera Wang – de la rochii de mireasa la seturi de bucatarie. Prin stilul sau Vera Wang a creat o lume unica la care aspiram cu totii. O lume plina de rafinament si senzualitate. Nascuta la New York, Vera Wang a fost intotdeauna o inovatoare in ceea ce priveste designul fie ca vorbim de fashion sau decoratiuni si parfumuri. Nascuta la New York, Vera Wang a fost intotdeauna o inovatoare in ceea ce priveste segmentul de moda. La 23 de ani Wang, a devenit cel mai tanar editor de moda si stilist de la Vogue. Mai tarziu s-a mutat la Ralph Lauren ca director de design, inainte de a deschide propriul magazin in 1990, dand viata unei transformari totale a rochiilor de mireasa.

 

Vera Wang – NU DOAR Fashion

 

In showroom-ul Vera Wang se pot admira colectii ce au devenit renumite pentru gradul de bogatie si modul sofisticat de abordare a feminitatii. In 2005 Council of Fashion Designers of America, i-au acordat premiul Womenswear Designer of the Year. Marca Vera Wang reflecta atentia la detalii si viziunea de a crea in plus fata de rochii de mireasa, si colectii de pret a porter, printr-un mod de viata care isi gaseste expresia in obiecte de parfumerie si de cosmetica, in articole pentru casa, portelan si decoratiuni. Colectiile Vera Wang exprima apogeul luxului, datorita designului modern, luxos si impecabil. Colectia pentru casa este realizata pentru Wedgwood si include servicii de portelan, obiecte din cristal si decoratiuni.

Articolele ce poarta semnatura celebrului designer pe care le puteti oferi drept cadouri de nunta, se pot comanda din site-ul somproduct si inglobeaza toate elementele caracteristice stilului Vera Wang: linii fine si delicate, interpretari ale panglicilor, fundelor si florilor, modele decorative inspirate de trandafirii albi, florile preferate ale Verei, materiale pretioase si durabile, cu design clasic si contemporan, piese creative, atemporale, utile si absolut remarcabile oriunde isi fac aparitia! Toate produsele Vera Wang de la 4interior sunt insotite de certificatul de autenticitate.

yves-rocher.ro

Colectiile de produse pentru casa preiau elementele leit-motiv din colectiile de rochii de mireasa, de exemplu faimoasa fundița a iubirii in Colecția Love Knots ce conține seturi de masa si de cafea, tacamuri si pahare, dar si obiecte de décor gandite in seturi de doua obiecte, aceasta cifra fiind simbolul vietii in doi: pahare de sampanie cu picior argintat, sfesnice, suporti pentru lumanari, inele pentru servet, cutit si paleta pentru tort, vaze, rame foto – toate aceste obiecte, realizate din argint sau in combinatia argint/cristal, sunt innobilate de simbolul funditei iubirii.

Colectia intitulata Vera Wang With Love sarbatoreste iubirea reprezinta cadoul ideal pentru debutul unei casatorii – nunta, chiar daca numele Vera Wang de exclusivist. Simbolul inelului intrepatruns, semificand iubirea eterna, se regaseste pe obiectele pentru arta mesei realizate din portelan Bone China, in motive delicate realizate cu aur si platina: seturi de farfurii pentru fel principal sau supa, salatiere, sosiere, supiere, boluri, cesti de ceai si ceasti de cafea, zaharnite si cremiere. Seturile de tacamuri pentru tort, sfesnicele, ramele foto, inelele pentru servet sunt lucrate din argint. Setul de doua pahare este din cristal cu picior argintat. Colectia With Love se regaseste pe site-ul nostru in cele doua variante ale sale, With Love Blanc si With Love Noir cu obiecte pentru decor din argint și email negru: suport de lumanare, rame foto simple sau duble.

Colectiile Cristal Classic si Duchesse contin cupe de sampanie si pahare pentru vin, racoritoare, sau apa. In formele acestor pahare luxul Intalneste traditia, iar cristalul este decorat minimalist cu efecte ce creaza suplete, luminozitate si stau marturie pentru momente de dulce intimitate in doi.

Produsele de casa Vera Wang nu sunt doar obiecte utile, ci si estetice, sunt adevarate investitii inteligente in calitate si design facute la inceput de drum. Iar obiectele cu care ne inconjuram contribuie esential la creearea unor stari anume si a momentelor pretioase petrecute in intimitatea caselor noastre. Ele devin parte din modul nostru de viata si vorbesc fara cuvinte despre personalitatea, stilul si valorile pe care le avem sau la care aspiram.

 

Set 2 sfesnice , Vera Wang Noir

 

Alege un Set de 2 sfesnice Vera Wang Noir, placat cu argint, din colectia argintata VERA WANG WITH LOVE BLACK si vei darui pretiozitate celui mai important moment al fiecarui cuplu: nunta.

 

Cutie de bijuterii Vera Wang Noir

 

Alege o Cutie de bijuterii Vera Wang Noir, placata cu argint, din colectia WITH LOVE BLACK si vei darui pretiozitate celui mai important moment al fiecarui cuplu: debutul casatoriei. Colectia With Love Black reprezinta declaratia de dragoste a Verei Wang pentru negru, pentru liniile simple, cu impact puternic si pentru detaliile fine si elegante. Fiind o interpretare a colectiei cu acelasi nume, acestei colectii i s-a adaugat emailul negru pentru a scoate in evidenta grupul de 8 inele de platina, fiecare avand un model diferit si pentru un incantator aspect minimalist.

epantofi.ro

 

Rama foto Vera Wang Noir

 

Alege o Rama foto Vera Wang Noir– 12×17.5 cm, placata cu argint, din colectia WITH LOVE BLACK si vei darui pretiozitate celui mai important moment al fiecarui cuplu: debutul casatoriei. colectia With Love Black reprezinta declaratia de dragoste a Verei Wang pentru negru, pentru liniile simple, cu impact puternic si pentru detaliile fine si elegante. Fiind o interpretare a colectiei cu acelasi nume, acestei colectii i s-a adaugat emailul negru pentru a scoate in evidenta grupul de 8 inele de platina, fiecare avand un model diferit si pentru un incantator aspect minimalist.

 

Serviciu de farfurii Vera Wang – 19 piese

 

Colectia Flirt este inspirata de bogata traditie irlandeza in realizarea celor mai fine dantele si broderii. Vera Wang a dat o interpretare contemporana, fina si cocheta acestei dantele asezand-o ca bordura eleganta realizata din platina. Designul Clasic de dantela reproducand un model tip Scoici Saint Jaques este incantator, imbietor si elegant in acelasi timp. Serviciul de 19 piese Vera Wang contine: 6 farfurii – 27 cm, 6 farfurii de supa – 23 cm , 6 farfurii – 20 cm, platou oval – 35 cm.

Set pahare sampanie din cristal Duchese

 

Cadouri de lux pentru sarbatorirea iubirii, ce poarta semnatura celebrului designer Vera Wang si inglobeaza toate elementele caracteristice stilului sau: linii fine si delicate, interpretari ale panglicilor, fundelor si florilor, modele decorative inspirate de trandafirii albi, florile preferate ale Verei, materiale pretioase, cu design clasic si contemporan, piese creative, atemporale, utile si absolut remarcabile oriunde isi fac aparitia! Alege un Set de 2 pahare de sampanie din cristal Duchese, placate cu argint, din colectia INFINITY si vei darui pretiozitate celui mai important moment al fiecarui cuplu: debutul casatoriei.

Produsele Vera Wang pentru aranjarea mesei sunt atemporale, imbina perfect traditia cu modernitatea si sunt aduse la rang de adevarate obiecte de arta. Inconjurati de astfel de piese momentul dedicat ritualului mesei, fie ca este vorba despre o cina in doi sau de servirea cafelei sau a unei cine cu prietenii dragi, se transforma in timp de calitate petrecut cu oamenii care conteaza! Prin stilul sau Vera Wang a creat o lume unica la care aspiram cu totii. O lume plina de rafinament si senzualitate. Nascuta la New York, Vera Wang a fost intotdeauna o inovatoare in ceea ce priveste designul fie ca vorbim de fashion sau decoratiuni si parfumuri.

 

answear.ro