depurtat.ro

Televizorul este o parte importanta din viata noastra. Ne adunam in jurul lor pentru a viziona spectacole si evenimente importante. Cu toate acestea, cumva, experienta generala de televiziune a continuat sa stagneze. Pana acum. Totul incepe prin a recunoaste ca aplicatiile sunt viitorul televiziunii. HBO NOW, WatchESPN, Netflix, Hulu, iTunes – o multitudine de aplicatii. Cu o noua fundatie in jurul acesti viziuni a aparut Mediaplayer-ul Apple TV 4K 64GB Wi-Fi – cu un nou sistem de operare numit tvOS, metode inovatoare de conectare la ecranul tau si o utilizare inteligenta pentru a urmari emisiunile si canalele tale favorite. Acesta este Mediaplayer-ul Apple TV 64GB 4K Wi-Fi.

yves-rocher.ro

Info si Pret Mediaplayer Apple TV

 

Pana in prezent, gasirea unui film sau a unei emisiuni preferate a fost o povara. Mediaplayer-ul Apple TV 64GB Wi-Fi a fost proiectat pentru a usura activitatea de a vizualiza la televizorul tau (chiar daca acesta nu este un televizor smart) ceea ce iti doresti. Pur si simplu cere de la Siri sa gaseasca ceva pentru tine. Ce stie sa faca Siri? Teoretic, Siri iti permite sa realizezi prin comenzi vocale aproape tot ce poti face manual prin intermediul aplicatiilor. Este o experienta ce te face sa te simti ca interactionezi practic cu ecranul, chiar daca este situata in cealalta parte a camerei.

 

Contracandidatul, gadget-ul concurent al Mediaplayer-ului Apple TV 4K 64GB Wi-F este Google Chromecast v2 acum si in varianta Google Chromecast v2 Ultra (4K HDR).

 

Multe dintre produsele Apple – iPhone, iPad, Apple Watch – sunt construite in jurul aceleiasi experiente profunde: va conectati direct cu ceea ce este pe ecran. Miscari simple si naturale ale degetului pe touchscreen joaca un rol important. Dar cum pastrezi aceeasi experienta captivanta atunci cand ecranul se afla la distanta? Noua interfata a Mediaplayer-ului Apple TV 64GB 4K Wi-Fi rezolva aceasta provocare, prin utilizarea touch-ului si a vocii pentru a reinventa modul in care interactionezi cu TV-ul.

epantofi.ro

 

Contracandidatul, gadget-ul concurent al Mediaplayer-ului Apple TV 64GB Wi-F este Google Chromecast v2 acum si in varianta Google Chromecast v2 Ultra (4K HDR).

 

Cautarea unui film necesita aproape la fel de mult timp ca si vizionarea propiu-zisa. Cu Siri, puteti cauta rapid un show sau un film preferat prin intermediul multitudinilor de servicii existente, inclusiv aplicatii de continut cum ar fi Netflix sau iTunes. Toate optiunile de vizualizare sunt afisate pe ecran, astfel incat sa puteti vedea unde puteti gasi un film sau o emisiune.

 

Mediaplayer-ul Apple TV 64GB Wi-Fi iti ofera divertisment de calitate 4K direct pe televizorul tau widescreen. Alege din miile de filme si emisiuni TV clasice sau actuale disponibile pe iTunes. Puteti inchiria sau achizitiona cele mai recente filme din box office sau chiar te poti bucura de continut suplimentar cu iTunes Extras. De asemenea, aveti acces la episoade si sezoane ale celor mai populare spectacole TV actuale.

 

Telecomanda Siri are o suprafata touch foarte precisa. Astfel, puteti folosi degetul mare pentru a trece, derula, selecta si naviga usor in jurul ecranului. Ceea ce inseamna ca gata cu click-urile la nesfarsit pentru a gasi ceea ce cautati. Fiecare miscare realizata pe suprafata telecomenzii Siri este reflectata pe ecranul televizorului. E atat de natural, incat te vei intreba cum te-ai putea uita vreodata la televizor fara ea. Navigarea pe televizorul dumneavoastra nu a fost niciodata mai placuta, astfel incat nu veti mai dori sa lasati telecomanda din mana. Si chiar nu trebuie. Asta pentru ca telecomanda Siri poate regla volumul televizorului sau al receiver-ului A/V, dar si sa inchideti sau deschide TV-ul. Ceea ce inseamna ca nu mai trebuie sa jonglati cu mai multe telecomenzi. Multumita tehnologiei Bluetooth nu va mai trebui sa va faceti griji unde indreptati telecomanda. Mediaplayer-ul Apple TV 4K 64GB Wi-Fi preia comenzile oriunde din camera.

 

Navigare multidirectionala. Mutati degetul mare in orice directie, iar actiunea este reflectata pe ecranul televizourlui tau. Faceti click oriunde: pur si simplu faceti click oriunde pe suprafata de sicla. Atingeti pentru a efectua selectia. Derulati: treceti rapid cu o miscare pentru a derula inainte sau inapoi peste durate lungi de timp. Sau treceti cu miscari mai mici si precise pentru a merge aproape cadru cu cadru.

 

Jocuri mai mari, pe ecrane mai mari si toate acestea cu un incredibil sunet home theater. App Store de pe Mediaplayer-ul Apple TV 64GB 4K Wi-Fi va redefini in intregime camera de zi. Dincolo de jocuri uimitoare, va puteti astepta la o experienta inovatoare si complet noua pentru camera ta de zi.

 

Info si Pret Mediaplayer Apple TV

 

 

answear.ro