Vivre sărbătorește International Black Friday și în România, cu reduceri de până la 90%. Evenimentul se va desfăsura simultan în nouă țări din Europa, începând cu seara zilei de joi, 22 noiembrie.

București, 22 noiembrie 2018 – Vivre, cel mai mare retailer online de home&deco din Europa Centrală și de Est, se aliniază evenimentului global de Black Friday printr-o campanie desfășurată simultan în toate cele nouă țări în care este prezent: România, Bulgaria, Ungaria, Slovacia, Slovenia, Cehia, Croația, Polonia și Grecia. Campania va începe în seara zilei de joi, 22 noiembrie, și se va încheia duminică, 25 noiembrie.

 

Black Friday Vivre

Această ediție de Black Friday reprezintă cea mai mare campanie de reduceri organizată de retailer. Timp de trei zile, utilizatori din toate cele nouă țări vor putea alege din peste 40.000 de modele, aduse din toate colțurile lumii de peste 1.000 de furnizori. Toate categoriile disponibile pe site – Mobilier & Canapele, Textile, Covoare, Bucătărie & dining, Decorațiuni, Lumini, Baie, Lifestyle & Kids – vor înregistra reduceri de până la 90%.

Reducerile Black Friday la Vivre

Vivre Black Friday Preturi Informatii Pareri Reduceri

Vezi oferta Vivre.ro de Black Friday

”În urmă cu o saptămână, anunțam lansarea campaniei în Romania. Astăzi, sărbătorim International Black Friday alături de celelalte 8 țări în care suntem prezenți. Deoarece am primit multe solicitări din partea clienților care nu au avut ocazia să-și achiziționeze produsele reduse disponibile cu ocazia evenimentului de săptămâna trecută, am luat decizia de a aplica și în România prețurile promoționale din celelalte țări”, a declarat Iulian Vegheș, VP of Marketing Vivre.

Campania a fost precedată de un eveniment local, organizat în urmă cu o săptămână exclusiv în România, înregistrând vânzări în valoare totală de 3,5 milioane de euro, în creștere cu 150% față de anul trecut.

 

Informatii Vivre.ro

Vivre, principalul retailer online din industria home&deco din România, este un start-up românesc de e-commerce și tehnologie lansat în aprilie 2012, care agregă într-o singură destinație produse de mobilier, decorațiuni, textile și accesorii colectate de la producători din toată lumea. În prezent, Vivre operează vânzări în 9 țări din centrul și estul Europei: România, Bulgaria, Ungaria, Slovacia, Slovenia, Cehia, Croația, Polonia și Grecia, adăugată în portofoliu în 2018.

Vezi oferta Vivre.ro de Black Friday

Vivre are oofertă permanentă de peste 60.000 de produse și un istoric de peste 3.000.000 de comenzi livrate cu succes.