depurtat.ro

Special construită pentru cei cu deficienţe de odihnă, salteaua cu memorie este remarcabilă pentru confortul oferit şi reprezintă alegerea ideală pentru un somn profund şi liniştit. Acomodarea este rapida şi se face resimtiţă din primele nopţi. Salteaua cu memorie este o saltea ultra ergonomica, de calitate superioara datorita materialului din care este confectionata: memory foam – material vasco-elastic din poliuretan cu densitate de 50 ce asigura dispersarea uniforma a punctelor de presiune, dezvoltat pentru programele spatiale NASA si folosit pentru scaunele navetelor spatiale.  Aproximativ 25% din populatie sufera de diferite afectiuni ale coloanei vertebrale datorita stilului de viata din ce în ce mai sedentar. Printre factorii determinanti se numara condusul autovehiculelor, lucrul la birou si orice alte activitati statice. Saltele de pat de calitate din gama Saltele cu Memorie veti gasi in cele doua magazine online recomandate pentru preturile si reducerile de pret pe care le practica, si anume: EMAGSomProduct si Sleep Line. Majoritatea modelelor pot fi comandate pe dimensiuni atipice – non standard la comanda.

De ce o Saltea de pat cu Memorie ? Pentru ca vei simţi beneficile unui material revoluţionar şi ale tehnologiei de ultimă generaţie. Acomodare din primele nopţi. Durată de utilizare marită în timp. De aceea saltelele memory foam sunt ideale din punct de vedere ergonomic pentru sprijinirea coloanei vertebrale. Stratul de Memory are abilitatea sa ofere atat confortul cat si suportul ortopedic necesar. Mai putine puncte de presiune inseamna o circulatie mai buna a sangelui. Spuma Memory se muleaza conform pozitiei de dormit iar pe masura ce corpul dumneavoastra este inconjurat de un confort nemasurat, stratul de memory ajuta la reducerea punctelor de presiune care pot cauza deranjul din timpul noptii. Anti-acarieni. Materialele de pe întreaga suprafaţă a saltelei cu memorie sunt tratate împotriva acarienilor şi microorganismelor. Riscul apariţiei alergenilor este îndepărtat iar dumneavoastră vă bucuraţi de o saltea sănătoasă.

 

Saltea Memory Foam

 

Salteaua cu memorie Memory Foam de la SomProduct este disponibila in dimensiuni variate 100x200cm, 120x190cm, 120x200cm, 125x190cm, 130x200cm, 160x200cm, 140x200cm, 140x190cm, 80x190cm, 90x190cm, 90x200cm, 180x200cm, 160x190cm etc. Stratul de Memory Foam este de 5 cm iar arcurile sunt montate in pachete individuale. Baza din spuma poliuretanica a saltelei are densitatea de 25, inaltimea saltelei este de 23 cm. Salteaua are si o aroma pentru improspatarea aerului din camera, fiind fragrance active (mirosul stofei persista pentru o perioadă de maxim 6 luni). De asemenea utilizarea acestui material memory foam la avioanele militare si la masinile de curse, confera o garantie a calitatii, absorbind socurile intr-un procent de 97%. Prezinta o banda spaceair de jur împrejurul saltelei. Salteaua se foloseste numai pe partea cu Memory Foam.

 

depurtat.ro

Salteaua Memory inseamna fără dureri de spate. Ţine spatele drept, previne şi elimină durerile de spate. Vă veţi trezi odihniţi şi fară dureri de spate, datorită proprietaţilor ortopedice. Îmbunataţeşte circulaţia sanguină. Spuma memory distribuie greutatea pe toată suprafaţa saltelei si elimină punctele de presiune din zona umerilor, şoldurilor şi a membrelor. Astfel circulaţia sanguină este mult imbunătaţită fapt ce vă asigură un somn liniştit şi odihnitor. Vă veţi trezi revigoraţi fără senzaţia de amorţeală.

 

Saltea memorie Touch

 

Un strat de 2 cm de memory pe saltea asigură un confort suplimentar, iar elasticitatea specifică spumei memory se face simţită discret dar determinant în definirea nivelului de fermitate a saltelei. Suprafaţa obţinută este medie ca duritate şi îşi păstrează proprietăţile ortopedice, oferindu-vă confortul mult dorit. Un strat de 4 cm de memory reprezintă echilibrul ideal în ceea ce priveşte fermitatea saltelei indiferent de greutatea persoanelor. Cei 4 cm de spumă memory asigură o suprafaţă care susţine şi aliniază natural coloana vertebrală, fără să vă afundaţi în saltea. Salteaua este potrivit de tare şi foarte confortabilă.

 

Saltea memorie Vasco Elastica

 

Saltea Memory accesibilă și de calitate. Cu un aspect plăcut, această saltea este construită din materiale atent selecționate și testate pentru a oferi un confort optim la un preț accesibil. Husă fixă. Husa acestei saltele este fixă şi nu poate fi detaşată. Husa este matlasată cu vată antialergică şi este prevăzută cu butoane de aerisire pe fiecare parte. Astfel umezeala acumulată în timpul somnului va fi eliminată rapid şi eficient. Salteaua Memory poate fi realizata la comandă și pe dimensiuni atipice, termenul de livrare fiind de doar 24 de ore.

noriel.ro

Saltea pe Spuma Vasco Elastica Memory (fara arcuri in compozitie). Grad de Fermitate : Moale pe partea cu Memory / Ferma pe partea cu spuma HR (high resilience). Grosimea saltelei cu memorie Extreme Memory este de 24 cm din care 6 cm este reprezentata de Memory. Saltea tratata alergenic, certificata OEKO-Tex, fata dubla si garantie 5 ani. Salteaua Memory Extreme asigura o repartitie ortopedica a greutatii corpului pe toata suprafata saltelei si de asemenea ofera o pozitie naturala a coloanei vertebrale in timpul somnului. Bucura-te de un somn linistit si confortabil pe aceasta saltea disponibila acum in magazinul online Somproduct.

 

Saltea cu memorie Extreme

 

Salteaua Memory Extreme este alcatuita dintr-un strat de spuma High Resilience cu densitate de 30 Kg/m3 avand o grosime de 18 cm si un strat de spuma VascoElastic Memory cu densitate de 55Kg/m3 si grosime 6 cm. Flexibilitatea si elasticitatea naturala a materialului VascoElastic Memory va permite sa aveti o saltea ideala.

Salteaua Memory Extreme detine o husa de acoperire matlasata si compactata pe un suport textil de vata volumica antialergica, cu densitatea de 180 g/m2. Husa exterioara este confectionata din bumbac. Husa de suprafata este închisă în bandă și nu este detasabilă. Saltele de pat de calitate din gama Saltele cu Memorie veti gasi in cele doua magazine online recomandate pentru preturile si reducerile de pret pe care le practica, si anume: SomProduct si Sleep Line.

 

Saltea cu memorie Touch

 

Saltea Memory Touch 14 cm spuma HR + 2 cm Memory, o saltea cu memorie si husa detaşabilă şi lavabilă ce vă permite igienizarea şi aerisirea saltelei ori de câte ori este nevoie. Astfel riscul apariţiei mucegaiului sau a acarienilor este eliminat. Veţi avea o saltea ca nouă de fiecare dată cănd veţi spăla husa acesteia.

Materialele de suprafaţa ale Saltelei cu Memorie Touch sunt tratate cu Aloe Vera care are un efect benefic asupra pielii, regenerează pielea și conferă o senzație plăcută la atingere. Cele peste 160 de substanţe nutritive conţinute de Aloe Vera asigură un somn plăcut şi odihnitor. Raportul calitate/preţ al saltelelor Memory Touch 14 cm spuma HR + 2 cm Memory este perfect echilibrat, vă oferă posibilitatea de a avea o saltea premium ce se adaptează perfect nevoilor fiecarei persoane indiferent de poziţia din timpul somnului.

 

Saltea Vasco 7 Zone

 

Salteaua cu memorie Vasco 7 Zone este alcatuita dintr-un strat de spuma VascoElastic Memory cu densitate de 55Kg/m3 si grosime 4 cm,un strat de spuma High Resilience cu densitate de 30 Kg/m3 si grosime de 10 cm si un strat de Latex 7 zone cu densitate de 65 Kg/m3 si grosime 3 cm Flexibilitatea si elasticititatea naturala a materialului VascoElastic Memory va permite sa aveti o saltea ideala.Stratul de Memory are abilitatea sa ofere atat confortul cat si suportul ortopedic necesar. Spuma Memory se muleaza conform pozitiei de dormit iar pe masura ce corpul dumneavoastra este inconjurat de un confort nemasurat, stratul de memory ajuta la reducerea punctelor de presiune care pot cauza deranjul din timpul noptii. Mai putine puncte de presiune inseamna o circulatie mai buna a somnului.

Pe partea de latex exista mai multe zone de presiune care reactioneaza in functie de zonele importante ale corpului dumneavoastra. Comparativ cu partea pe care se gaseste stratul de Memory, pe partea cu Latex nu te vei adanci in saltea. Vei avea in schimb o suprafata unica, extreme de confortabila pentru dormit. Saltelele produse de noi contin 95% latex natural in amestec cu 5% latex sintetic. Este nevoie si de prezenta latexului sintetic pentru a oferi flexibilitate, elasticitate si o rezistenta mai mare saltelei. Aceste saltele se pot folosi si in paturile cu somiere electrize sau zone de presiune diferite. Salteaua Vasco 7 Zone detine o husa de acoperire matlasata si compactata pe un suport textil de vata volumica antialergica, cu densitatea de 180 g/m2.

 

Saltea cu memorie Premium 26

 

Saltea pe Arcuri Tip RELAXA cu spuma Memory. Saltea ortopedica cu arcuri si spuma memory, Premium Memory, 26 cm. Prin echilibrul stabilit intre elementele componente si modul armonios in care acestea interactioneaza, salteaua Premium Memory va ofera pe langa o sustinere corecta a coloanei vertebrale in timpul somnului, o suprafata de dormit ideala. Existenta placii de Memory de 4 cm grosime pe fiecare parte a saltelei face ca presiunea corpului dumneavoastra sa fie absorbita si apoi repartizata uniform pe intreaga suprafata a saltelei. Bucura-te de un somn linistit pe acest tip de saltea, disponibila acum in magazinul nostru online.

Miezul de arcuri super ortopedic este acoperit cu dublu strat de pasla impregnata. Peste pasla este fixata o placa de Memory Foam de densitate 55 Kg/m3, cu grosimea de 4 cm. Marginile sunt rigidizate cu conuri de poliuretan cu grosimea de 5 cm si inaltimea de 14.5 cm, pe tot conturul saltelei, iar intre randurile de arcuri sunt introduse grinzi de poliuretan, aplicate longitudinal, care asigura marirea portantei suportului elastic. Pe banda laterala sunt aplicate 4 aerisitoare pentru o aerisire ideala a saltelei dumneavoastra.

Saltele de pat de calitate din gama Saltele cu Memorie veti gasi in cele doua magazine online recomandate pentru preturile si reducerile de pret pe care le practica, si anume: Sleep LineEMAG si SomProduct.

answear.ro