depurtat.ro

Forta vegetalului, respectul pentru tenul sensibil si pastaia arborelui anta din Brazilia sunt caracteristicile principale pentru produsele Yves Rocher pentru barbati. O senzaţie de confort intens graţie formulelor Sensitive Homme îmbogăţite cu soforină vegetală.

Păstaia arborelui Anta din Brazilia este o adevărată sursă de calmare a tenurilor sensibile. Soforina vegetala prezentă in toate produsele Sensitive Homme ere proprietati calmante demonstrate de către laboratoarele de cercetare Yves Rocher.

depurtat.ro

 

Spuma de ras pentru tenul sensibil fara parabeni

Un bărbierit delicat pentru tenurile cele mai sensibile. O senzaţie intensă de confort datorită acestei Spume de ras onctuoase, îmbogăţită cu extract de Soforină Vegetală cu proprietăţi calmante şi apă de Muşeţel Bio care previne iritațiile după ras. Perfect adaptată tenului sensibil, aceasta oferă catifelare și confort tenului.

Ingrediente de origine vegetală : extract de Soforină Vegetală, apă de Muşeţel provenită din Agricultura Biologică. Spuma de ras fara parabeni. Aerosol 200ml.

Spuma de ras pentru ten sensibil ce nu contine parabeni

oferta aici

 

Crema hidratanta 3 in 1 pentru tenul sensibil

Calmeaza, hidrateaza si protjeaza tenul, dandu-ti o senzaţie de confort intens datorită acestei creme hidratante 3 în 1 îmbogăţită cu extract de soforină vegetală cu proprietăţi camante şi cu extract de Aphloia protector, ce lasă pielea catifelată şi confortabilă până seara.

O textură cremoasă non-lipicioasă pentru un ten îndelung hidratat.

Ingrediente de origine vegetală : Extract de Soforină Vegetală, sevă de Agavă și unt de Karité provenite din Agricultura Biologică, extract de Aphloia. Nu contine parabeni. Flacon de 50ml.

Crema hidratanta 3 in 1 pentru barbati cu ten sensibil fara parabenioferta aici

 

Balsam dupa ras pentru tenul sensibil

Balsam care calmeaza iritatiile tenului sensibil. Imbogăţit cu extract de soforină vegetală cu proprietăţi calmante, şi în unt de Karite Bio reparator, acest balsam după ras lasă tenul confortabil pe durata întregii zile. Flacon de 100 ml. O senzație de confort intens după ras, grație acestui Balsam îmbogățit cu extract de Soforină Vegetală cu proprietăți calmante și unt de Karité Bio reparator. Formulă non-grasă, non-lipicioasă care pătrunde rapid în piele.

Ingrediente de origine vegetală : extract de Soforină Vegetală, apă de Mușețel și unt de Karité provenite din agricultura biologica. De asemenea, nu conţine parabeni. Sticluta de 100 ml.

noriel.ro

Balsam pentru barbati, de la Yves Rocher, fara parabenioferta aici

 

Deodorant Roll-On masculin delicat

 

Deodorant fara saruri de aluminiu imbogăţit cu extract de soforină vegetală cu proprietăţi calmante, acest deodorant fără săruri de aluminiu vă protejează imediat şi vă asigură un confort de lungă durată. Roll on de 50ml. Fără săruri de aluminiu sau alcool, respectă tenul sensibil.

Ingrediente de origine vegetală : extract de Soforină Vegetală. Nu contine saruri de aluminiu si nici parabeni.

Deodorant Roll-on fara saruri de aluminiu

oferta aici

 

Set Sensitive Homme

Setul contine spuma de ras 200ml si un balsam dupa ras de 100ml. Descoperiţi astfel cu ajutorul Yves Rocher, un bărbierit confortabil, potrivit tenului sensibil. Ingrediente vegetale si cu 0% parabeni.

Set cosmetice pentru barbati cu ten sensibil - Seria Sensitive Homme

Produsele din seria Sensitive Homme, cosmetice fara parabeni, cu ingrediente naturale, pentru barbati cu ten si piele sensibila le puteti vizualiza aici: Sensitive Homme.

 

Compania de cosmetice Yves Rocher a fost fondată de către omul de afaceri cu același nume, în anul 1959, bazându-și afacerea, pe de o parte, pe alegerea extraselor din plante și refuzând orice produs sintetic, iar pe de altă parte privilegiind vânzările la distanță. Marca Yves Rocher a creat Cosmetique Vegetale, o cosmetică unică întemeiată pe asocierea exclusivă a mai multor principii: vegetalul ca unica regula de conduita, sursa de inspiratie, securitate si calitate fara concesie, protejarea vegetalului. Yves Rocher refuză în mod categoric utilizarea organismelor modificate genetic și a speciilor de plante pe cale de dispariție. În regiunea La Gacilly, Yves Rocher cultivă 44 hectare de câmp, ce au obținut certificarea ca Agricultură Biologică. (Sursa Wikipedia).

answear.ro