depurtat.ro

Uimeste-ti prietenii cu puteri supranaturale! Jucăria este un set de magie cu care poti invata peste 40 de trucuri! Transforma serile de acasa si petrecerile copiilor in adevarate spectacole de magie.

yves-rocher.ro

Set magie 101 trucuri

Set magie 101 trucuri. Calatoreste in lumea fantastica a magiei si surprinde-ti prietenii cu trucuri clasice sau cu unele nemaivazute pana acum. Disparitii, levitatii, ghicirea gandurilor poate hipnoza … parcurge cele 101 trucuri, invata-le si magicianul este gata de spectacol! Contine elemente, accesorii si explicatii pentru 101 trucuri. Recomandat copiilor peste 6 ani. Setul de magie 101 Trucuri poate fi cumparat de aici.

Set magie 101 trucuri

Set magie 101 trucuri pentru copii

Magicianul Matematicii

Fa o magie si scoate iepuri din palarie in timp ce inveti si probabilitati! Rotitele solicita elevilor sa rezolve problema in timp ce acestia aleg intre rezultatele posibile. Copiii vor invata de asemenea numere si operatii, algebra de baza, estimare si masurare,  dobandesc abilitati strategice, punandu-si mintea la contributie prin analiza rezultatelor. Pachetul Learning Resources Magicianul Matematicii cuprinde 36 de iepurasi de plastic realizati in doua dimensiuni si trei culori, o rotita, ghid de activitate si palaria de magician ce masoara 15 cm inaltime si 18 cm diametru.

Joc de magie educativ - Magicianul Matematiciii de la Learning Resources

Magicianul Matematic Learning Resources

Set Micul Magician – 25 de trucuri

Cu Setul de Magie de la D Toys Micul Magician (25 de trucuri) vei deveni micul maestru al magiei, care uimeste si amuza pe toata lumea cu trucuri misterioase, scamatorii iscusite, farse ilare sau iluzii optice spectaculoase! Talerul magic care multiplica monede, zarul care se micsoreaza ca prin minune, cutia fermecata sau viziunea ta ”bestiala” vor lasa prietenii si toata familia cu gura cascata. Setul contine accesorii magice speciale si un manual detaliat cu instructiuni secrete ilustrate, cu ajutorul carora vei putea organiza un spectacol magic de neuitat! Daca stapanesti deja toate scamatoriile din acest set, incearca si setul Micul Magican – 50 de trucuri, care contine accesorii si trucuri total diferite. Marime ambalaj: 22x22x9 cm. Varsta recomandata: 6 – 12 ani

Micul magician – 50 de trucuri

Abracadabra …sau mini-maini-maini-o si gata ai pasit in lumea magiei si trucurilor nemaintalnite de la marele maestru Iosefini pana la Dynamo, vrajitorul modern!Vei deveni micul maestru al magiei, care uimeste si amuza pe toata lumea cu trucuri misterioase, scamatorii iscusite, farse ilare sau iluzii optice spectaculoase! Ai auzit de marele truc clasic cu bile si pahare? Acum il poti invata, mai mult, poti face ca prietenii tai sa creada ca ai abilitati de supererou: vedere telescopica, maini super-elastice sau magnetice, inteligenta extraterestriala sau abilitati care sfideaza legile fizicii. Iar acestea sunt numai cateva dintre cele 50 de trucuri extraordinare pe care le poti invata cu ajutorul acestui set. Setul contine multe accesorii magice speciale, bagheta magica si un manual detaliat cu instructiuni secrete ilustrate. Daca stapanesti deja toate scamatoriile din acest set, incearca si setul Micul Magican – 25 de trucuri, care contine accesorii si trucuri total diferite. Marime ambalaj: 30x30x5 cm. Varsta recomandata: 6 – 12 ani.

flanco.ro/

Mai multe seturi Micul Magician aici

Set magician

Setul de magician contine :

  • Bagheta de magician
  • Figurine – iepure
  • Carti masluite
  • Diverse obiecte de recuzita

Dimensiuni: 25 cm x 20 cm x 4 cm

comanda online aici

 

Set Scoala de Magie

Setul Scoala de Magie – Editia Gold contine toate elementele necesare pentru 130 de trucuri magice. Micii mari magicieni vor descoperi pas cu pas cum sa-si impresioneze publicul cu un spectacol MAGIC! Invata-l cum sa devina Harry Potter in cateva minute!

comanda online aici

Set scoala de magie Silver

Setul Scoala de Magie – Editia Silver contine toate elementele necesare pentru 90 de trucuri magice. Micii mari magicieni vor descoperi pas cu pas cum sa-si impresioneze publicul cu un spectacol magic!

vezi si Scoala de Magie Junior.

answear.ro