Selectează o Pagină

Despre cătina

Catina este considerata un bun antiinflamator, cicatrizant, antibiotic, astringent, anticancerigen. Este indicata si pentru tratarea afectiunilor ficatului, splinei si rinichilor, recomandarea de baza este aceea de imunostimulator, protejaza organismul de infectii si virozele respiratorii frecvente cu schimbarea anotimpului de la cald la rece.

Produse din catina: suc de catina, sirop de catina, gem de catina cu miere de salcam

Sirop, suc si gem de catina 100% natural

 

Fructul de catina contine vitamina A, C, complexul B, E, P, K, F si microelemente precum fosfor, potasiu, magneziu, calciu, fier si sodiu. Catina este bogata si in beta-caroten (mai mult decat contine morcovul), dar si pectine, zaharuri, aminoacizi esentiali si acizi grasi esentiali. Mai mult despre catina, puteti citi si in acest articol Catina .

Sirop ecologic de catina cu miere de albine obtinut din pulpa ecologica de catina(30%) si miere ecologica de salcam (70%).

Sirop ecologic de catina cu miere

Siropul bio de catina

Siropul bio de catina este benefic in afectiuni precum ulcerul gastric si duodenal, diaree, reumatism, afectiuni neuroendocrinologice, circulatorii si hepatice. El mai este folosit stres, astenie, anemie, coronariene, hipertensiune, gingivite. Un efect demn de luat in seama il are si asupra depresiilor, bolii Parkinson, tumorilor, adenoamelor, afectiunilor bucale, faringitei, raguselii, gripei, racelii, intoxicatiilor si leucemiei.

Fortifica si revigoreaza organismul, fiind util persoanelor care se confrunta frecvent cu raceli, gripe, senzatii de slabiciune, astenie – aduce organismului un bogat aport de vitamine C, E, A, B1, B2, B3, P si substante minerale – este antioxidant si reintineritor. Creste capacitatea de aparare a organismului fata de imbolnaviri, ajuta la dezvoltarea organismului copiilor aflati in crestere, stimuleaza secretiile digestive, creste pofta de mancare, racoreste si relaxeaza. Este recomandata persoanelor care se confrunta cu stari de stres si oboseala.Acest produs este obtinut prin presarea fructelor la rece, fara adaos de zahar sau consevanti.

Diluat, o parte sirop concentrat si doua parti de apa plata, la un sirop de 500ml se va obtine cantitatea de sirop consumabil de 1.500ml, se va consuma  100ml sirop diluat dimineata pe stomacul gol.  Acest sirop este fara coloranti sintetici, fara derivati de sinteza sau  biochimici, obtinut  din  fructul de catina nemodificata genetic, fara a fi tratata termic prin fierbere.  Este un produs  100% natural si organic, care pastreaza proprietatile fructelor intacte.

Sirop ecologic de catina cu miere de albine obtinut din pulpa ecologica de catina (30%) si miere ecologica de salcam (70%). Este un produs romanesc, originar din Prahova.

comanda aici

 

 

Suc de catina bio

Suc de catina natural 100%

Suc natural de catina

Produs 100% natural, preparat din fructe sanatoase si bine coapte de catina provenite din culturi biologice controlate. Sucul Bio de catina se obtine din fructe sanatoase si bine coapte de catina (Hipophae Rhamnoides), obtinute din culturi biologice controlate.

Se folosesc produse de cătină cu rezultate în tratarea ulcerului gastric şi duodenal, anemiilor, maladiilor neuroendocrine, reumatismului, afecţiunilor circulatorii, hepatice (în special hepatite), alcoolismului, asteniilor şi, în ultimul timp, contra stresului. Ajuta la mentinerea sanatatii intestin si inhiba cresterea bacteriei: Helicobater Pylori. Sucul de catina alba ajuta la pierderea in greutate datorita procesului de oxidare a grasimilor.

100% suc din fructe de catina din culturi biologice controlate. Contine 330ml de suc. A se pastra la rece dupa deschidere si a se consuma in termen scurt. Produs certificat DE-OKO-012.

comanda aici

Gem bio de catina

Gem natural de catina 60% fruct

Gem de catina BIO

Gemul de catina bio este un gem fara zahar si cu 60% continut de fructe iti permite o experienta cu gust minunat. Bogata si in acizi grasi nesaturati (linoleic si linolenic) cu rol trofic. Vitaminele B 1, B 2, PP, F, provitamina D se regasesc in compozitia fructelor de catina. La fel si mineralele calciu fosfor, magneziu, potasiu, sodiu, fier.

Catina aduce un aport important de vitamine, antiinflamator gastric, antiinflamator pulmonar eficient. Are efecte antioxidante si antitumorale. Poate fi administrata inclusiv copiilor cu apetit scazut. Eficienta in astenie fizica si psihica. Datorita efectului anticoagulant si antiaterosclerotic este indicata in afectiuni cardiovasculare, in special hipertensiune arteriala, ateroscleroza, sindrom Raynaud, arteriopatie obliteranta. Un borcan contine 250g de gem.

Ingrediente
  • catina* 60%
  • nectar de agave si suc de lamaie
  • suc de lamaie
  • agent de gelificare pectina de mar
Valori nutritionale la 100g
  • energie: 607 kj/ 145 kcal;
  • proteine: 0.6g;
  • carbohidrati: 33.9 g
  • grasimi: 1.4 g
  • fibre: 2.8g
  • natrium: sub 0.1g

comanda aici

noriel.ro