depurtat.ro

Gelul de dus cu rodii de Spania, este un produs Yves – Rocher original, un gel de dus cu parfum acrisor, energizant care va revitalizeaza corpul si curata pielea cu delicatete, gratie spumei sale onctuase.

yves-rocher.ro

Formula sa conţine peste 90% ingrediente de origine naturală si cel mai important NU CONTINE PARABENI!

Parabenii sunt substanțe chimice utilizate pe scara larga ca si conservanti in industria cosmetica si farmaceutica. Parabenii pot fi gasiti in sampoane, geluri hidratante comerciale, geluri de ras, produse farmaceutice, divere solutii tip spray pentru bronz, machiaj, pasta de dinti. Parabenii sunt, de asemenea, folositi si ca aditivi alimentari!

Parabenii sunt din ce în ce in ce mai controversati, deoarece acestea au fost gasiti intr-o cantitate destul de insemnata in tumorile canceroase ale sanilor (o medie de 20 nanograme / g de tesut). Parabenii au prezentat, de asemenea, capacitatea de a se comporta ca si estrogenul, un hormon ce are rolul in dezvoltarea cancerului mamar iar tot de parabeni si de capacitatea de a imita estrogenul sunt legate temerile de crestere mai rapida la pubertate a fetelor.

flanco.ro/

Prin urmare, gandeste-te la sanatatea ta si a familiei tale si cumpara produse fara parabeni. Un flacon de Gel de dus fara parabeni de la Yves Rocher, cu extract de rodii de Spania conţine 200ml.

Gel de dus fara parabeni Yves Rocher

vezi oferta aici

answear.ro