depurtat.ro

Un joc magnetic de constructie compus din 50 de piese care necesita indemanare, strategie si logica. Jocul magnetic cu 50 de piese stimuleaza creativitatea si gandirea logica, dezvolta indemanarea si simtul proportiilor si-ti permite testarea propriei abilitati de a construi.

depurtat.ro

Este ideal pentru “copii” de orice varsta (de la 5 la 99 de ani) si care pot intra prin acest joc magnetic fascinant in lumea minunata a magnetismului. O activitate amuzanta, care da frau liber propriei imaginatii, dar intr-un mod logic.

Cu ajutorul bilelor metalice si a barelor magnetice se pot construi un numar urias de forme, figuri geometrice, modele de diferite forme si dimensiuni, modele realistice bidimensionale sau tridimensionale, in functie de cate elemente aveti.

Cel mai bun mod de a antrena capacitatea intelectuala a copilului este prin joc si joaca. Ce alt mijloc mai bun decat activitatea preferata a celui mic: jocuri de tot felul. Exista o gama larga de jocuri si exercitii prin care il poti ajuta pe micutul tau sa isi dezvolte memoria, spiritul de observatie, gandirea logica si vocabularul. Creeaza o atmosfera prielnica si pune-te pe treaba! Construieste viitorul copilului tau!

Joc magnetic de logica pentru copii

noriel.ro

Creierul unui copil de 6/ 7 ani are o imensă capacitate de a realiza mii şi mii de conexiuni dendritice între neuroni. Acest potenţial de dezvoltare se finalizează în jurul vârstei de 10/ 11 ani, când copilul pierde cam 80% din acest volum de conexiuni neuronale. Ceea ce nu dezvoltăm sau nu utilizăm, pierdem ca şi capacitate. O enzimă este eliberată în creier şi dizolvă toate căile neuronale slab mielinizate.

Generic, un joc logic ajuta la dezvoltarea cognitivă si reflectă abilitatea copilului de a înţelege relaţiile între dintre obiecte, fenomene, evenimente şi persoane, dincolo de caracteristicile lor fizice. Practic, înţelegerea acestor relaţii se traduce în capacitatea copilului de a rezolva probleme, de a gândi logic, de a asimila şi utiliza cunoştinţe despre mediul înconjurător şi despre lumea în care trăieşte, precum şi de a avea noţiuni matematice de bază.

vezi pret aici

Dimensiuni:
– cutie: 18 x 20 x 2,5 cm
– diametru bile: 1 cm
– piese: 4 x 0.7 cm.

answear.ro