depurtat.ro

Cu televizorul LED Full HD (1080p) de la Sony cu tehnologie de imbunatatire clara a rezolutiei, Motionflow XR 100 Hz si iluminare din spate Direct LED, veti duce divertismentul la un nivel superior.

  • Detalii si texturi fine, cu zgomot de imagine redus
  • Bucurati-va de miscare mai cursiva cu Motionflow XR 100 Hz
  • Bucurati-va de culori si contrast care confera naturalete si realism imaginii
  • Televizorul Sony KDL poate reda fara probleme fisierele DivX, Xvid sau WMW.

Meniul televizorului Sony KDL-40R470a de 102 cm, include versiunea actualizată a Xross Media Bar (XMB), care se găsește pe toate modelele din noua serie Sony. Acesta păstrează mult din caracteristicile recunoscute ale vechiului sistem, dar există unele modificări esențiale. Sistemul arata foarte techno iar tranzițiile între meniuri sunt line.

Toata emotia divertismentului Full HD. De la lacrima care se prelinge pe chipul personajului principal la firele de iarba ale unui teren de sport, modelul TV Sony KDL-40R470A dezvaluie noi niveluri de detaliu. Descoperiti rezolutia Full HD imbogatita de o serie de tehnologii menite sa redea imagini mai clare, actiune mai cursiva si un contrast de culoare somptuos. Dati viata imaginilor cu tehnologia de iluminare din spate Direct LED – LED-urile albe dispuse in spatele afisajului televizorului directioneaza lumina spre zonele in care aceasta este necesara in cea mai mare masura, asigurand un alb mai stralucitor si nuante de negru mai intense. Un aspect al sistemului de meniuri este funcția Scene, care are o presetare ce acopera nu doar setarile audio ci si cele video, de exemplu, alegerea scenei Cinema va modifica atat sunetul cat si imaginea astfel incat experienta sa fie cea mai buna pentru vizionarea filmelor.

Accentuati detaliile, sporiti dramatismul. Duceti detaliile Full HD un pas mai departe cu imbunatatirea clara a rezolutiei – o tehnologie de reducere a zgomotului si de imbunatatire a imaginii care asigura o diferenta clara fata de televizoarele LED standard. Televizorul SONY KDL-40R470A ofera imagini clare, texturile sunt definite, iar contrastul accentuat imbunatateste perceptia adancimii imaginii. Vedeti diferenta cu tehnologia de imbunatatire clara a imaginii – Tehnologiile de reducere a zgomotului si imbunatatire a imaginii accentueaza claritatea si contrastul, ajutand la o mai buna percepere a adancimii imaginii.

Designul televizorului Sony nu s-a schimbat prea mult de la generația precedentă. Cu toate acestea, nu este neapărat un lucru rău. Este probabil un model nu prea avangardist, dar cu siguranta se va integra frumos in decorul celor mai multe camere.

Sunetul televizorului este perfect atunci când vine vorba de frecvențe mid-range iar dialogorile tind să se auda puternic și bine ancorate in atmosfera filmului si surroundul camerei.

otter.ro

Miscarea arata mai fluida si mai uniforma. Cand actiunea devine intensa si stati la marginea scaunului, Motionflow XR 100Hz asigura secvente de actiune rapida cu aspect fluid, natural si realist. Ofera chiar o serie de moduri de vizionare pentru a se adecva diferitelor tipuri de continut – de la filme la sport sau divertisment live. Scenele sportive si cu actiune rapida sunt redate vizibil mai cursiv si mai clar, avand posibilitatea de a opta pentru diverse moduri de vizionare, adecvate diferitelor programe.

SONY KDL-40R470A prezinta culori bogate, naturale ce confera mai multa fascinatie si realism imaginilor pe care le vedeti. Cu tehnologia de iluminare din spate a ecranului Direct LED va veti bucura de culori pure, contrast ridicat si nuante adanci de negru. Asigura o experienta de vizionare mai intensa per ansamblu – si economiseste, de asemenea, energie.

Oglinditi continutul de pe dispozitivul mobil pe televizor. Amplificati dimensiunile imaginilor, clipurilor video, aplicatiilor, jocurilor si altor tipuri de continut cu functia de oglindire prin conexiune cu cablu. Conectati pur si simplu smartphone-ul la televizor utilizand portul USB si vizualizati continutul dispozitivului mobil pe televizor. Folositi smartphone-ul pentru a glisa, a mari, a muta si a selecta continutul pe ecranul de mari dimensiuni, pentru a putea fi vizionat de toata lumea. Vizualizati continutul smartphone-ului pe televizor utilizand functia de oglindire prin conexiune cu cablu. Conectati smartphone-ul la televizor folosind un port USB, apoi vizionati clipuri video, fotografii, jocuri si alte tipuri de continut pe ecranul de mari dimensiuni.

Nu există surprize atunci când vine vorba de gama de conexiuni oferite. Așa cum v-ați aștepta de la un ecran plat modern de 40-inch adica 102 cm, Sony KDL-40R470A are patru porturi HDMI. Trei dintre acestea sunt montate pe partea din spate, în timp ce al patrulea a fost mutat pe un panou de pe marginea din stanga, pentru a face mai ușor conectarea in cazul in care ati montat televizorul pe un suport de perete (vezi suportul perete reglabil potrivit pentru televizorul de 40 de inch). Ca si conectivitate, televizorul Sony Led Full HD beneficiaza de porturi: 2 x HDMI, 1 x USB, Intrare PC HDMI, Intrare video compozit, Intrare video component (Y/Pb/Pr), Intrare audio analogica, Iesire audio, Iesire digitala optica, Intrare SCART (fara Smartlink), Iesire video (SCART), Intrare PCMCIA. La pretul la care poate fi cumparat acest televizor, este un adevarat best buy!

answear.ro