depurtat.ro

Fiecare femeie își dorește gene lungi și dese, dar numai unele au norocul să creeze gene de păpușă doar cu o tușă de rimel. Dar nu intrați în panică. Există numeroase trucuri pentru a avea gene lungi, care atrag atenția celor din jur. Ajutați genele să crească și să rămână lungi și dese cât mai mult timp posibil! Vă oferim câteva sfaturi privind cele mai bune seruri pentru gene, trucuri si sfaturi babesti sau moderne pentru cresterea genelor dar și îngrijirea lor adecvată.

yves-rocher.ro
Trucuri si seruri machiaj pentru gene mai lungi
Trucuri si seruri machiaj pentru gene mai lungi

Baza genelor lungi: demachierea corectă!

De data aceasta începem oarecum de la sfârșit. Nu este nicio noutate că îngrijirea tenului și a ochilor sunt mai importante decât orice fel de machiaj. Din rutina dvs. obișnuită trebuie să facă parte și îngrijirea genelor, care nu trebuie omisă când vă machiați, dar mai ales când vă demachiați. Prin urmare, cum ne îngrijim genele?

Demachierea întregii fețe și, în special, a ochilor trebuie să fie cât mai delicată posibil. Demachierea brutală poate cauza căderea sau ruperea genelor. Aplicați discheta cu produsul de machiaj astfel încât rimelul să se dizolve, pur și simplu și să îl puteți șterge cu ușurință, fără a irita inutil ochii. Produsele ideale pentru o îngrijire delicată, care, în plus, dizolvă perfect machiajul, sunt cele pe bază de ulei, de exemplu demachiantul în două faze Uriage Hygiène, apreciat și de ochii foarte sensibili.

Curățați întreaga față cu uleiul demachiant Saffee Cleansing, care, datorită tehnologiei speciale „oil-to-milk“, se transformă pe piele într-o loțiune facială. Verificați dacă nu v-au rămas resturi de rimel, după care puteți continua cu produsele de îngrijire.

SFAT: Recomandăm pentru orice demachiere setul super practic Notino Spa, care conține atât dischete demachiante pentru ochi, cât și mănuși demachiante pentru întreaga față. Avantajul acestora este că, odată demachierea terminată, le puteți spăla și refolosi!

Ser de stimulare a cresterii genelor lungi

Dacă doriți să vă alungiți genele în mod natural, nicio problemă! Alegeți un ser pentru stimularea creșterii genelor și folosiți-l cu regularitate. Serurile promit primele rezultate vizibile în câteva săptămâni, dacă sunt aplicate corect și regulat. Asigurați-vă că urmați instrucțiunile de folosire privind frecvența și modul de aplicare a produsului. Ce știe să facă un asemenea ser?

• Stimulează creșterea genelor.
• Hidratează.
• Mărește rezistența genelor.
• Reface structura genelor.
• Hrănește.

Dacă preferați produsele naturale, alegeți serul pentru creșterea genelor FacEvolution Nuvega. Aplicați serul la rădăcina genelor, ca pe un contur de ochi. Se întinde doar pe genele de sus, deoarece ajunge și pe cele de jos atunci când închideți ochii. Primele rezultate apar în 4 – 6 săptămâni, când vă veți putea mândri cu gene mai lungi și mai dese!

Serul pentru creșterea genelor și a sprâncenelor Tolure Cosmetics Hairplus stimulează creșterea grație conținutului de bio-peptide; în plus, întărește genele, care se vor rupe mai puțin. Aplicați serul nu doar pe gene, ci și pe sprâncene, pentru a le îndesi. Rezultatele sunt vizibile în 3 săptămâni, indiferent dacă îl aplicați pe gene sau pe sprâncene.

epantofi.ro

O stimulare foarte eficientă a creșterii genelor vă oferă și Prevage Brow Enhancing Serum, de la Elizabeth Arden, care dă rezultate incredibile în doar două săptămâni! Datorită unui complex peptidic original, stimulează ciclul natural de creștere a genelor, pentru ca privirea dvs. să devină rapid mai seducătoare ca niciodată. Vezi aici mai multe optiuni.

Căutați o variantă ceva mai ieftină, dar totuși de bună calitate? Încercați serul L’Oréal Paris Clinically Proven – stimulează creșterea genelor și, în plus, previne căderea acestora.

Ulei de ricin pentru gene? Categoric, da!

Doriți să încercați varianta naturală a serului pentru gene? Folosiți uleiul de ricin. Această nutriție favorizează creșterea genelor și le întărește. Aplicați pe gene o cantitate mică de ulei la rădăcini – ca pe un ser clasic – sau ca pe un rimel, folosind o perie spiralată curată.

SFAT: un alt „leac băbesc“ – și probabil varianta cea mai ieftină – pentru creșterea genelor este banala vaselină! La fel ca și serul sau uleiul, conferă fermitate genelor și le reduce ruperea. După demachiere, aplicați un strat gros de vaselină pe genele superioare și pe cele inferioare, lăsați să acționeze câteva minute și apoi spălați atent cu apă călduță.

Dieta pentru gene lungi

Orice regim de îngrijire a corpului și a tenului ia în considerare dieta și stilul de viață. Tot ceea ce punem în interior se va reflecta și la exterior. Așadar, dacă doriți să aveți mereu gene lungi, trebuie să vă concentrați și asupra acestui capitol. Alimentația poate stimula formarea materialului de bază al genelor, cheratina. Asigurați-vă că dieta dvs. este bogată în proteine și în grăsimi sănătoase. Concentrați-vă și asupra biotinei (vitamina B7), pe care o găsiți, de exemplu, în gălbenușul de ou, în ficat și în ciuperci.

La final, rimelul pentru alungire

Dacă visați la gene lungi și dese, realizați acest efect și prin machiaj. Rezultatul trebuie să fie cât mai vizibil! Pe lângă îngrijire, contează atât alegerea rimelului potrivit, cât și modul de aplicare a acestuia. Cum procedăm?

Pentru efectul de gene lungi, răsuciți-le mai întâi cu cleștii și, înainte de rimelare, aplicați baza de machiaj Lancôme Cils Booster XL. Astfel, genele sunt învelite într-un strat protector, care fixează mult mai bine rimelul colorat. Apoi aplicați rimelul pentru alungirea genelor, Mascara Volume Effet Faux Cils, de la Yves Saint Laurent, care le separă perfect, conferindu-le și mai mult volum.

Dacă doriți o culoare neagră ca noaptea, apelați la rimelul Bobbi Brown Smokey Eye Mascara. Alungește și îndesește genele și, în plus, rezistă la umezeală și la transpirație. Aceste proprietăți îl fac ideal pentru o petrecere – sau pentru o zi lungă petrecută la locul de muncă.

SFAT: La aplicare, plasați peria la rădăcinile genelor de sus și închideți cu grijă ochii. Treceți foarte ușor rimelul și peste genele inferioare. Nu uitați să periați genele întotdeauna pe verticală, nu în lateral, altfel se vor lipi între ele. Pentru un efect cu adevărat wow, aplicați un al doilea strat de rimel, după uscarea primului.

V-ați hotărât deja care este pentru dvs. cel mai bun ser pentru gene și prin ce metodă vă veți alungi genele? Vă recomandăm să vă fotografiați înainte și după, pentru a putea examina rezultatele!

answear.ro