Detaliile extraordinare dau viata imaginii. Televizorul LG ULTRA HD 84LM960V prezinta un nou nivel de calitate a imaginii, oferind o rezoluție de 4 ori mai mare decat cea FULL HD. Calitatea imaginii este incredibil de vie si clara, chiar si atunci cand este vizualizata la distante apropiate de televizor. Televizorul cu cea mai mare diagonala, cea mai realistica si completa experienta!

vezi cel mai mic pret la magazinele online

eMAG | evoMAG | altex | marketonline

Televizorul LG ULTRA HD 84LM960V va satisface complet privitorul cu detalii fara cusur, ridicand standardul afisarii vizuale la un nivel mult mai inalt. Cu o putere de 50W dezvoltata de Sistemul de boxe 2.2, televizorul ULTRA HD este echipat cu 2 woofere, oferind o profunzime incredibila. Acum ai posibilitatea de a te bucura din plin de calitatea filmelor la tine acasa.

Televizorul LG ULTRA HD 84LM960V

Bucurati-va de un televizor 3D, care este mai comfortabil pentru ochi, fara tremuratul specific imaginilor 3D. Spre deosebire de televizoarele conventionale 3D, LG CINEMA 3D Smart TV este certificata pentru lipsa tremuratului imaginilor si ofera, de asemenea imagini mai luminoase 3D. Este mai lejer pentru ochi, oferind calitate 3D clara care iese din ecran.

 

ULTRA REZOLUTIE

 

Televizorul LG ULTRA HD va invitintr-un teritoriu neexplorat al rezolutiei suprinzatoare de 8.3 megapixeli, oferind imagini extrem de detaliate si clare. Acesta afiseaza de patru ori mai multi pixeli decat FULL HD si de 8 ori mai mult decat HD. Bucurati-va de cea mai inalta calitate a imaginii din istoria televizoarelor! Un nou nivel de rezolutie in istoria televizoarelor

Capturati pe deplin spectacolul oferit. Datorita rezolutiei ULTRA HD, nu veti pierde nici cele mai mici detalii. Fiti gata sa recuperati ceea ce v-a lipsit!

 

CITESTE SI:  Smart Review pentru un TV QLED Samsung Ultra HD Q65RA de 55 inch

vezi cel mai mic pret la magazinele online

eMAG evoMAG | altex | marketonline

 

 

ULTRA CLARITATE

 

Text de o claritate ca de cristal Rezolutia ULTRA HD permite citirea comfortabila a textului chiar si pe un ecran de 84 inci. Texte mici, marginile unei singure linii, sau chiar un punct minuscul sunt afisate cu o claritate nemaiintalnita datorita densitatii superioare a pixelilor. Bucurati-va de continut la cea mai potrivita rezolutie. Conversia rezolutiei aduce imaginile normale la calitatile extraordinare ULTRA HD cu ajutorul tehnologiei avansate LG. Chiar daca nu beneficiati de acces la continut ULTRA HD, va puteti bucura de o calitate superioara a televizorului ULTRA HD cu aproape orice continut disponibil.

Secretul din spatele unghiului de vizionare superioara si calitatea ULTRA HD TV este panoul IPS. Asa cum calitatea boabelor de cafea determina calitatea cafelei, calitatea panoului IPS determina calitatea televizorului. Panoul IPS folosit de LG reprezinta motivul pentru care televizoarele LG ULTRA HD sunt caracterizate de claritate, consistenta si fermitate.

LG ofera intotdeauna o calitate uimitoare a imaginii, chiar si pe un ecran ULTRA imens de 84 inci. Simpla dimensiune a ecranului, care este egala cu cea a patru televizoare de 42 inci, va oferi o experienta vizuala care te va lasa uimit. Cu rezolutia ULTRA HD si ecranul gigantic de 84 inci, experienta vizuala este mai mult decat o simpla vizionare. Imaginile vii la scara mare a ecranului te vor face sa te simti ca si cum te-ai afla prezent in scena.

 

TELECOMANDA MAGICA

 

Point & Click, Drag & Drop : Telecomanda se comporta ca un mouse. Puteti indrepta cursorul, puteți face click si fixa oriunde doriti pe ecranul televizorului LG.

CITESTE SI:  Tastaturi wireless universale ieftine cu touchpad pentru Smart TV-ul tau

Derularea paginii cu rotita: Control intuitiv cu telecomanda care se comporta ca un mouse. Poti derula in sus si in jos pagina browser-ului web la fel ca un mouse pentru o utilizare usoara. Rotita ajuta la comutarea intre diferite canale TV mai usor ca oricand.

Comanda prin gesturi : Faceti un gest simplu pentru comenzi complexe si economisiti timp. Cautare vocala: În loc sa tastati va puteti folosi de modulul vocal pentru a introduce textul. Cautare universala, pe retele sociale si internet doar cu ajutorul vocii tale.

WIRELESS INTERNET TV LG

 

Transmiteti continutul media catre multiple dispozitive wireless prin intermediul SmartShare. Rasfoiti si transmiteti fisiere din dispozitivele de stocare externe catre ecranul imens al televizorului sau vizionati canale de televiziune pe dispozitive prin intermediul software-ului SmartShareTM. LG prezinta un adevarat Smart TV care se conecteaza la alte dispozitive mai usor ca oricand. Bucurati-va de continut fara constrangeri.

 

JOCURI PE TV

 

Utilizand telecomanda magica sau un controller pentru joc, va puteti bucura de jocuri interactive, distractive pentru intreaga familie. Jocuri frumoase de toate tipurile si genurile vor multumi aproape pe oricine.

 

vezi pretul la magazinele online

eMAG evoMAG | altex | marketonline