depurtat.ro

Asa cum ne-au obisnuit, evoMAG lanseaza in fiecare luni, miercuri si joie cate un Black Friday care tine minim 10 zile! Mincinos sau nu, evoMAG organizează o nouă rundă de reduceri de sfârşit de iarnă, Winter Black Friday, în perioada 16 – 25 februarie. Peste 18.000 de produse, din toate categoriile listate în site fi reduse cu până la 70%. Clienţii din Bucureşti pot opta pentru ridicarea comenzilor din showroom-ul evoMAG şi pentru livrare în 3 ore, pentru produsele aflate în stoc.

depurtat.ro

„Lichidările de stocuri sunt printre cele mai de succes campanii de reduceri şi sunt aşteptate cu interes de clienţii noştri. În mod obişnuit, o campanie de reduceri organizată pe evoMAG.ro generează o creştere medie a vânzărilor cu 30%, faţă de o perioadă obişnuită”, spune Mihai Pătraşcu, CEO evoMAG. Ramane de vazut daca numarul de Black Friday in 2018 al celor de la evoMAG va fi mai mare decat nr. de luni ale anului, si daca evoMAG.ro va avea macar 10 zile din 365 fara sa anunte o campanie de reducere, fie Black Friday de iarna, vara, toamna, ziua nationala, Paste si Boboteaza, fie vreo reducere sau lichidare de preturi datorita faptului ca a plouat in Bucuresti.

otter.ro

Chiar si asa, clienţii evoMAG vor putea cumpăra, în campania Winter Black Friday, componente PC cu reduceri de până la 40%, telefoane mobile cu discounturi de 43%, televizoare cu reduceri de 60%, aparate de încălzire de la 55,99 lei, fiare de călcat de la 69,99 lei, maşini de spălat de la 799 lei.

O reducere importantă o va avea smartphone-ul Samsung Galaxy S8, care va putea fi achiziţionat la preţul de 2.699 lei, clienţii beneficiind de un discount de 23%.

Pe fondul unui apetit crescut pentru achiziţii de produse dedicate activităţilor sportive, specific începutului de an, o categorie vedetă a campaniei va fi Sport&Fitness – cu reduceri de peste 50%. Clienţii evoMAG vor putea cumpăra, astfel, căşti de alergare cu 18,99 lei, gadgeturi de monitorizare de la 74,99 lei, biciclete pentru fitness cu discount de 53% şi biciclete Pegas cu 30% reducere.

answear.ro