depurtat.ro

Zmeiele reprezinta una dintre cele mai iubite inventii chinezesti, si sunt o parte importanta atat a istoriei chineze cat si a culturii ei. Utilizate pentru activitati recreative si distractive zmeele sunt apreciate de catre toate varstele. Zmeul a fost inventat în China antică acum 3.000 de ani în urmă si a avut initial utilizari pur utilitariste. De-a lungul timpului inaltarea zmeielor a reprezentat un hobby pentru elita chineză. Nimeni nu stie cand zmeul a facut primul zbor, dar legenda spune că un agricultor chinez si-a legat palaria intr-un fir astfel incat sa nu ii mai cada din cap in bataia vantului.

Cei mai pasionati de inaltarea zmeielor sunt copiii

Cei mai pasionati de inaltarea zmeielor sunt copiii, care sunt vrajiti de fiecare data cand au in mana controlul asupra unui obiect zburator, prin urmare, le puteti face o surpriza placuta, cumparand un zmeu pe care il pot inalta si observa la iesirile la iarba verde pe care le organizati cu familia si prietenii. Cu siguranta ii vor tine ocupati intr-un mod placut. Va recomandam cateva modele de zmeie si jucarii zburatoare ce pot fi cumparate de la magazinele online.

 

Set Flying Science – 9 jucarii zburatoare

 

Cu setul Stiinta despre Zbor – Flying Science, impreuna cu copilul tau, poti construi diverse (noua) jucarii amuzante care zboara, iar acesta poate invata principiile stiintei din spatele fiecarei jucarii. Poti construi 9 jucarii zburatoare. Construieste un model cu profil aerodinamic, care demonstreaza teoria de baza a zborului, un zmeu sau o parasuta pentru a te distra in zilele insorite. Uimeste-ti prietenii cu aceste jucarii.

 

Contine un sablon cu profil aerodinamic transparent, 3 sabloane de tunele armate, o banda adeziva, o banda dubla adeziva, elice, o rola cu sfoara, un bumerang, un set de hartie imprimata pentru origami, o coarda, bete pentru zmeie, o folie de plastic cu zmeu imprimat, o folie de plastic imprimata cu parasuta, instructiuni detaliate, etc. Nu necesita baterii. Dimensiuni: 17 x 22 x 6 cm. Recomandata copiilor peste 8 ani.

 

Zmeu Dragon Zburator 3D

 

Zmeul zburator in forma de dragon, o jucarie de exterior, fabricata din folie rezistenta de polietilena, dotat cu maner ergonomic si coarda pentru a fi usor de manevrat chiar si de catre copiii cu varsta de 7 ani. Este rapid si usor de asamblat, va zbura si la adieri usoare de vant, de la 14 la 40 km/h. Este fabricat de Gunther in Germania, din polipropilena si are dimensiunea de 102 x 320 cm.

 


Zmeu Winnie the Pooh

 

Zmeu cu Winnie the Pooh si prietenii sai cu maner ergonomic si coarda. Zmeul poate zbura si la o adiere usoara de vant. Este usor de manevrat, fiind astfel potrivit si pentru copii mai mici. Fabricat din folie rezistenta de polietilena in Germania reprezentandu-l pe personajul indragit de copii Winnie – Ursuletul de PlusDimensiuni: 115 x 63 cm ideal pentru viteaza vantului de 20 – 40 km/h.

 

 


Zmeu cu Printesele Disney 

Zmeu cu Printesele Disney, preferatele fetitei tale, dotat cu maner ergonomic si coarda, pentru a fi usor de manevrat chiar si de catre copiii mai mici. Zmeul va zbura si intr-o adiere usoara de vant. Fabricat din folie rezistenta de polietilena, fabricat in Germania cu dimensiunile de 115 x 63 cm.

flanco.ro/

 


Zmeu cu Fulger McQueen – Disney Cars

 

Zmeu cu personajul Fulger McQueen din desenele animate Disney Cars, prevazut cu maner ergonomic si coarda. Fabricat din folie rezistenta de polietilena. Va zbura si intr-o adiere usoara de vant. Usor de manevrat. Fabricat in Germania. Dimensiuni: 115 x 63 cm. Viteza vantului: 20 x 40 km/h.

 

Zmeu zburator Cyclone pentru avansati

 

Zmeu dirijabil pentru avansati in arta inaltarii zmeielor. Fabricat din nylon ripstop rezistent la rupere. Este gata de zbor oricand avand tivuri duble foarte rezistente si tije din fibra de sticla incasabile si mosoare. Contine instructiuni de zbor si este usor de manevrat. Coarda de poliester 2 x 25/36 kp. Fabricat in Germania. Dimensiuni: 150 x 65 cm.Viteza vantului: 20 x 50 km/h.Varsta recomandata: 12 ani +.

 


Zmeu zburator cu Clovnul Amuzant

 

Zmeu zburator cu clovnul amuzant cu urechi clapauge. Avand maner cu rola si coarda este usor de manevrat. Tije din fibra de sticla incasabile. Nu se decoloreaza.  Este fabricat din poliester in Germania si are dimensiunea de 65 x 63 cm ideal pentru o viteza a vantului de 25 x 45 km/h. Recomandat copiilor peste 6 ani.


Zmeu Fluturasul Zburator

Zmeu zburator in forma de fluturas cu maner cu rola si coarda, usor de manevrat, construit cu tije din fibra de sticla incasabile. Datorita tehnicii sofisticate de imprimare, acesta va fi cel mai frumos fluturas de pe cer. Fabricat din poliester, in Germania, in culori ce nu se decoloreaza. Dimensiuni: 95 x 63 cm, ideal pentru viteza vantului 20 – 40 km/h si este recomandat copiilor peste 6 ani.

 


Zmeu zburator Top Loop pentru incepatori

 

Zmeu zburator dirijabil Top Loop pentru incepatori. Fabricat din poliester ripstop rezistent la rupere. Usor de asamblat si manevrat, fabricat in Germania. Dimensiuni: 130 x 69 cm, viteza vantului: 25 x 50 km/h, recomandat copiilor de peste 8 ani.

answear.ro