depurtat.ro

Sandale casual de dama ECCO

 

Soarele de afara ne indeamna sa ne imbracam  din ce in ce mai subtire si sa trecem la sandalute. Nu te mai poti desparti de sandalele casual si intelegem perfect motivele tale. Sandalele in stil casual sunt moderne, feminine, comode, disponibile in diverse modele si culori. Daca doresti sa te simti confortabil pe parcursul intregii zile ai sanse sa-ti asortezi orice tinuta cu acestea. Magazinul online ECCO iti ofera o gama  variata de sandale casual cu platforma, cu toc sau fara toc, alege-ti  modelele preferate si bucura-te de confortul pe care acestea ti-l ofera.

yves-rocher.ro

 

Sandale din piele Sculptured 65

 

Sandale dama ECCO confectionate din piele nubuck. Căptuşeala este confecţionată din piele precum şi baretele reglabile. Branţul din piele este foarte moale oferind confort îndelungat. Talpă este concepută pentru a fi uşoară şi durabilă. Aceste sandale feminine sunt ideale pentru zilele de vară. Disponibile in culorile rosu si negru.

 

Sandale din piele bordo Adora

 

Sunt uşoare, confortabile şi respiră în mod natural. Căptuşeala din piele asigură un mediu plăcut în interiorul sandalelor. Branţul din piele oferă suport picioarelor. Platforma Adora are o înălţime de 65mm şi glenc încorporat pentru a face mersul uşor. Talpa din 2 componente: poliuretan direct injectat si latex, este durabilă, flexibilă şi uşoară, pentru a oferi stabilitate pe orice suprafaţă. Aceste sandale super confortabile pot fi purtate la rochite vaporoase.

 

Sandale de dama ECCO Sculptured Sign

 

Sandalele ECCO Sculptured Sign oferă un excelent suport pentru picioare. Confectionate din piele de culoare mov deschis. Tocul de 35mm oferă confort indelungat. Nu conţine glenc metalic, asigurand astfel confortul şi flexibilitatea de care avem nevoie. Branţul moale din spuma acoperita cu piele atenuează şocul la contactul cu solul cu fiecare pas făcut. Aceste sandale comode sunt potrivite pentru zilele de vara toride, permitand piciorului sa respire. Disponibile pe urmatoarele marimi: 35, 36, 37, 38, 39 si 40 in culorile negru si mov deschis.

 

Sandale casual de vara confortabile Hill Move

 

Sandalele HILL Move sunt foarte practice, ofera confort sporit, fiind ideale pentru a fi purtate intreaga zi. Talpa este foarte usoara este flexibila si aderenta. Aceste sandale ECCO pot fi purtate atat la tinute casual, cat si la tinute sport. Fetele exterioare confecţionate din piele moale, fac aceste sandale practice, ideale pentru a fi purtate întrega zi.Interiorul este conceput pentru a oferi confort optim picioarelor.Datorită căptuşelii din piele, se păstrează o senzaţie plăcută pentru picioare. Brantul lipit se potriveşte formelor individuale ale picioarelor, îmbunătăţind suportul oferit.Talpă flexibilă este durabilă şi oferă aderentă pe orice suprafaţă. Disponibile in culorile bej, rosu sau albastru si in marimile de la 36 la 41.

 

Sandale ECCO de dama Flash

 

Sandale dama Flash cu barete albe confectionate din piele neteda. Talpa din poliuretan este direct injectata ideala pentru a rezista timp indelungat. Baretele prevazute cu scai se inchid si se deschid usor permitand o fixare buna.  Un model clasic si comod potrivit pentru orice tinuta. Disponibile in culorile: alb, maro, negru si albastru. Marimi: de la 35 la 41.

epantofi.ro

 

Sandale clasice business (office)

 

Sandalele business cu toc asortate la o tinuta feminina iti vor oferi incredere si confort in sedinte si intalniri. ECCO Shoes iti prezinta o colectie rafinata, dar vesela, de sandale business, cu toc sau fara.

 

Sandale office Oita din piele nubuc

 

Sandalele Oita de culoare rosii sunt deosebit de elegante si confectionate din piele nubuc. Prevazute cu toc mediu si stabil. Bareta ajustabilă oferă o potrivire uşoară, iar căptuşeala din piele absoarbe umezeala. Căptuşeala moale şi suplă confecţionată din piele oferă un plus de confort. Tocul are o înălţime de 70mm iar talpa din tunit este flexibilă si aderenta. Aceste sandale sunt potrivite pentru a fi purtate zilnic, oferindu-ti confortul de care ai nevoie. Marimi: 36-41.

 

Sandale din piele nubuc ECCO Odense

 

Sandalele ECCO Odense sunt confecţionate din piele nubuc de culoare verde. Căptuşeala din piele absoarbe umezeala, permite picioarelor să respire. Branţul moale din piele oferă un mers relaxant. Au un design modern, iar talpa confectionată din cauciuc este flexibilă şi durabilă. Cu aceste sandale colorate va veti bucura de fiecare zi de vara

Sandale office de vara ECCO Maloy

 

La inceput de iulie 2013, aceste sandale beneficiaza de o incredibila reducere de pret de 50%. Intr-adevar sandalele Ecco Shoes nu sunt ieftine, insa un discount de 50% iti poate face portofelul si picioarele fericite :) .  Sandalele office de la Ecco Shoes din piele în stil clasic au căptuseala din piele este confortabilă, respiră şi oferă un mediu uscat.Brantul din piele oferă un extra confort şi are capacitatea de a absorbi şocul. Talpă este flexibilă, nu alunecă iar tocul mic rezistă mersului îndelungat .Sunt prevăzute cu detalii atrăgătoare, elegante potrivit stilului contemporan. Disponibile nu doar pe culoarea albastru-navy ci si pe negru si bej. Marimi: 36-39.

 

Sandale business ECCO Owen

 

Sandale ECCO Owen clasice confecţionate din piele, prevăzute cu toc înalt şi baretă reglabilă. Căptuşeala este în totalitate din piele, oferind un aspect exclusivist sandalelor. Braţul din piele oferă confort îndelungat pe toată durata purtării. Tocul subţire are înălţimea de 90mmm, iar talpa este confectionata din tunit.

answear.ro