depurtat.ro

Trusa de bigudiuri electrice Remington

Remington ofera o gama completa de aparate functionale concepute pentru ingrijirea zilnica. Preturi corecte fara compromisuri in privinta calitatii. Va recomandam mai jos trusele de bigudiuri electrice de la Remington cu conditionare ionica si miez de ceara, din catifea, ceramica sau teflon.

yves-rocher.ro

 

Bigudiuri electrice de catifea Remington KF20i

Poti avea bucle perfect si fara a merge la coafor! Bigudiurile ionice sunt usor de folosit si nu ard parul, datorita invelisului catifelat si a interiorului din ceara. Poti realiza singura o coafura perfecta in foarte putin timp, fara sa iesi din casa!

poate fi cumparata de aiciBigudiuri electrice Remington din catifea, ceramica sau teflon

Trusa de bigudiuri electrice din catifea anti incretire.

Bigudiuri electrice din catifea

Tehnologie cu ioni pentru un par neted si catifelat. Trusa de bigudiuri electrice din catifea anti incretire. Aceasta inovatie inteligenta opreste efectul de electrizare ce se poate intalni uneori dupa uscarea sau perierea parului.

Trusa de bigudiuri, contine 20 de bigudiuri electrice cu capete reci, invelite in catifea, de 3 marimi: 4 mici, 10 medii si 6 mari. Bigudiurile au nevoie de doar 10 minute pentru a ajunge la temperatura ideala pentru bucle care sa dureze.

 

Bigudiuri electrice ceramice Remington H0747

Bigudiuri electrice Jumbo, pentru buclele enorme la care ai visat din totdeauna Remington vine in ajutorul tau oferindu-ti setul de 12 bigudiuri electrice incalzite cu miez de ceara si ionizare pentru bucle imense si stralucitoare. Parul tau va fi protejat datorita invelisului catifelat si al miezului de ceara ce retine caldura. Trusa de bigudiuri electrice ceramice Remington H0747, contine 12 bigudiuri si 12 cleme de prindere. Bigudiurile sunt cu miez de ceara pentru mentinerea caldurii si a buclelor si capete reci.

Bigudiurile cu miez de ceara contin si mai multa masa termica ceea ce ajuta bigudiurile sa retina mai multa caldura, pentru bucle ce dureaza mult mai mult.

Tehnologia cu ceramica ionizata iti dau o coafura neteda, fara efect de incretire, in doar cateva secunde. Aceasta tehnologie inteligenta stopeaza si efectul de electrizare ce poate fi obtinut in urma perierii.

trusa poate fi cumparata de aiciBigudiuri electrice Remington din catifea, ceramica sau teflon

flanco.ro/
Trusa de bigudiuri electrice ceramice Remington H0747

Bigudiuri electrice ceramice Remington

Trusa are indicator luminos pornire, iar bigudiurile au 2 marimi: 4 x 43 mm, 8 x 38 mm si functie de conditionare ionica cu efect anti static.
Cablul are lungimea de 1,8 m

 

Bigudiuri electrice din teflon Remingon KF40E

Trusa de bigudiuri electrice din teflon de la Remington contine 20 de bigudiuri catifelate si usor de folosit, datorita sistemului de prindere cu clips si a invelisului fin de Teflon. Pentru ca sunt pe marimi diferite, alege sa le folosesti pe cele mai mari la baza, mergand cu cele mai subtiri inspre varf. Dupa ce le scoti, desfa usor cu degetele buclele. Vei avea o coafura cu un aspect foarte natural.

Pentru pasionatele de moda care se inspira din ultimele tendinte în materie de stiling si isi doresc sa experimenteze ceva nou. Aceasta gama de produse dispune de design modern si caracteristici inovative ce le permite utilizatorilor sa obtina cele mai noi stiluri de coafura.

Bigudiurile cu miez de ceara contin si mai multa masa termica ceea ce ajuta bigudiurile sa retina mai multa caldura, pentru bucle ce dureaza mult mai mult.

20 de bigudiuri cu Capete reci, indicator luminos gata de utilizare si incalzire rapida. Bigudiurile Remington au functia de conditionare ionica cu efect anti static. Bigudiurile sunt invelite cu Teflon pentru alunecarea usoara a firului de par si au un miez de ceara pentru pastrarea caldurii si ondulare de durata mai lunga.

trusa poate fi cumparata de aici

Bigudiuri electrice Remington din catifea, ceramica sau teflon

Trusa de bigudiuri electrice din teflon de la Remington contine 20 de bigudiuri catifelate si usor de folosit

Bigudiuri electrice din teflon Remington Style

Vine la pachet cu o caseta pentru depozitare, 24 de accesorii, clipsuri cu pornire rapida incorporate si 20 bigudiuri catifea cu prindere usoara. Bigudiurile electrice sunt de 3 marimi: 4 mici, 10 medii, 6 mari. Invelisul este turmalin.

answear.ro