depurtat.ro

Camera video F80 HD reinventează filmele de familie cu o mulţime de funcţii inovatoare, cum ar fi zoomul optic de 52x, ieşirea HDMI, Smart Background Music şi Videoclipul meu.

Camera video Samsung F80 HMX, filmare HD

Camera video Samsung F80 HMX, filmare HD

yves-rocher.ro

Camere video la preturi reduse

Zoom optic de 52x (65x intelli-zoom)

Ştim că un obiectiv cu zoom optic puternic este o caracteristică de importanţă critică pentru orice cameră video şi, de aceea, camera video Samsung F80 este dotată cu un obiectiv de 65x intelli-zoom (obiectiv cu zoom optic de 52x). Vă aduce atât de aproape de acţiune cât aveţi nevoie şi se asigură că fiecare imagine este la fel de clară şi de precisă pe cât vă amintiţi. Pentru a crea o rată mai mare de zoom, am utilizat pixeli suplimentari de la senzorul de imagine la zoomul optic existent.

Înregistrare HD (1280 x 720 30p)

Experimentaţi aceeaşi claritate, bogăţie şi vibraţie pe care le simţiţi când urmăriţi filme de înaltă definiţie, cu propriile dvs. filme. Înregistrarea HD la 1280 x 720 30p oferă o rezoluţie de 2,5 ori mai bună decât definiţia standard convenţională a camerelor video. Filmările efectuate la 30 de cadre pe secundă vă vor oferi o prezentare cinematografică, în special în momentul în care le redaţi pe ecranul de mari dimensiuni HDTV sau pe monitorul desktop HD. Filmaţi imagini de claritatea cristalului cu înregistrarea video la calitate HD.

Datorita camerei video F80, pur si simplu nu veti mai privi in acelasi mod filmele facute acasa. Zoomul optic de 52x va permite prim-planuri extraordinare, chiar de la distanta, iar inregistrarea HD surprinde toate detaliile intr-un mod stralucitor. Iesirea HDMI va permite sa va vizionati amintirile pe HDTV, traindu-le aproape la fel de intens ca si evenimentele reale. Alte functii inovatoare, cum ar fi Smart Background Music si Videoclipul meu, imbunatatesc sentimentele exprimate de filmul dvs. si va gasesc instantaneu scenele favorite.

Dotare HDMI

Traiti intr-o lume HD, retraiti-o tot la inalta definitie. Conectati pur si simplu camera video F80 la orice HDTV, monitor HD sau player DVD printr-un cablu HDMI si apoi vizionati petrecerile onomastice, partidele de fotbal si aventurile din vacanta, redate precis si vibrant, la o rezolutie de cea mai inalta calitate. Bucurati-va de fiecare detaliu, la fel de intens ca si de amintirea despre el.

flanco.ro/
Culori realiste cu CMOS

Indiferent daca este vorba despre verdele luxuriant al unei gradini, nuantele de albastru ale oceanului sau tonurile de rosu ale rochiei pentru petrecere, surprindeti cu acuratete multiplele culori ale vietii. Camera video F80 este echipata cu un senzor CMOS, care filtreaza lumina in elemente separate de rosu, verde si albastru, pentru o reproducere a culorilor mai bogata, mai adanca si cu un aspect mai natural decat oricare alta efectuata cu un senzor CCD. Va veti bucura, de asemenea, de imagini mai clare, fara dungi verticale.

Pauză de înregistrare

Cand filmati un videoclip lung, cum ar fi un meci de fotbal sau piesa de teatru in care joaca copilul, veti dori probabil sa faceti o pauza pentru intreruperile lungi. Cu caracteristica Pauza de inregistrare a camerei video Samsung F80, puteti pune pauza la inregistrare si puteti sa reluati exact din acelasi loc, fara a crea un fisier nou. In acest fel lucrati cu un singur fisier si nu este necesara o imbinare a fisierelor la editarea, trimiterea sau transferul lor.

Încărcare prin mufă USB 

Functia comoda de incarcare prin USB va ajuta sa pastrati camera video F80 complet incarcata chiar cand sunteti in miscare. in loc sa fiti nevoit sa cautati o priza electrica, conectati pur si simplu camera video F80 la laptop sau la orice dispozitiv prevazut cu port USB. Camera video F80 se incarca si in momentul in care utilizati cablul USB pentru incarcarea continutului, pentru a putea fi incarcat cu usurinta si gata pentru filmare, indiferent unde va aflati, în maşină sau in fata unui laptop.

Ecran lat de 2,7 inci

Cu ajutorul ecranului lat LCD de 2.7 inchi, puteti vedea toate elementele din cadru, chiar daca sunteti alaturi de camera video. Ecranul LCD dispune de un unghi larg de vizualizare, care permite sa vedeti clar imaginile de pe ecran cand filmati, chiar daca va uitati dintr-o parte, de deasupra sau de dedesubt.

Stabilizator de imagine incorporat

Mainile care tremura pot face ca inregistrarea video sa fie miscata si neclara. Datorita puterii sale avansate de calcul, camera video F80 realizeaza stabilizarea de precizie a imaginilor, prin analiza miscarii.

Obiectiv si pentru lumina slaba

Camera video F80 este echipata cu obiectivul F1.8, care asigura o calitate video inalta, chiar in conditii de lumina slaba. Indiferent daca filmati la o cina intima la lumina lumanarilor intr-un restaurant sau un apus de soare, obiectivul cu apertura mare va capta de fiecare data imagini de claritatea cristalului.

Camere video la preturi reduse

answear.ro