depurtat.ro

De ce să nu simți confortul de a umbla desculță pe covor? Covorul este nu numai modern, estetic dar atenuează zgomotele, adauga efect si caldura camerei tale. Cele mai ieftine covoare tesute in diverse marimi si culori cu preturi incepand de la 44 lei, mult mai multe modele de covoare tesute, impletite, din fibre naturale sau rezistente din fibre artificiale, pentru living, dormitor, hol, scari, camera copiilor vei gasi in magazinele online www.eMAG.ro (inclusiv cele din colectia Mobexpert), elefant.ro, Bonami.ro, Esteto.ro dar si la SomProduct.ro.

Covoarele tesute devin nu doar accesorii funcționale în locuințe, ci și elemente de design care pot îmbogăți și personaliza spațiul în care sunt plasate. Covoarele tesute manual sau mecanic prezintă o serie de avantaje, făcându-le opțiuni populare pentru decorarea și îmbunătățirea confortului în locuințe: rezistență sporită la trafic, estetică mai bună față de un print, unicitate, ziolare termică și fonică sporită, ușurință la spălare, adaptabilitate mai bună la decorul camerei exprimând o naturalețe a designului.

Covor tesut model “Ilka”

Covor ţesut super trendy, care iese în evidenţă prin modelul ornamental în nuanţe calde combinate cu culori închise, cu forme geometrice minimaliste, dispuse armonios. Ornat cu franjuri şic la capete şi finisat la un nivel calitativ înalt, foarte robust, cu suprafaţa superioară foarte densă şi uşor lucioasă. Model disponibil şi sub formă de preş lung, ideal şi pentru holuri.

Covor tesut ieftin "Ilka”

Covor tesut ieftin “Ilka”

Covor tesut model “Karla”

Un covor ţesut deosebit, care iese în evidenţă prin modelul ornamental super modern, în culori ambientale deosebite, cu bordură geometrică multicoloră combinată cu elemente vegetale elegant arcuite. Ornat cu franjuri şic la capete şi finisat la un nivel calitativ înalt, foarte robust, cu suprafaţa superioară densă şi uşor lucioasă. Model disponibil şi sub formă de preş lung, perfect pentru orice încăpere sau hol.

yves-rocher.ro

Covoare tesute ieftine: model Karla

Covoare tesute ieftine: model Karla

Covor tesut model “Liska”

Covor ţesut deosebit de frumos, cu model ornamental în culori decente, cu forme geometrice de efect, dispuse rafinat şi armonios. Ornat cu franjuri şic la capete şi finisat la un nivel calitativ înalt, foarte robust, cu suprafaţa superioară foarte deasă şi uşor lucioasă. Toate dimensiunile sunt date aproximative şi pot devia cu o marjă de eroare uşoară.

Covor tesut deosebit Liska - covoare la preturi mici

Covor tesut deosebit Liska – covoare la preturi mici

Covor tesut  model “Saskia”

Un covor ţesut adorabil, care se remarcă prin modelul ornamental în culori calde, cu forme geometrice minimaliste, dispuse armonios prin repetiţie. Ornat cu franjuri şic la capete şi finisat la un nivel calitativ înalt, foarte robust, cu suprafaţa superioară foarte deasă şi uşor lucioasă. Model disponibil şi sub formă de preş lung, perfect pentru orice încăpere sau hol.

Covoare tesute ieftine, model Saskia

Covoare tesute ieftine, model Saskia

Covor tesut model “Manja”

Covor ţesut foarte frumos, ornat cu franjuri la capete, care se remarcă prin modelul ornamental în culori decente, cu forme geometrice de inspiraţie etnografică, combinate cu forme moderne. Finisat la un nivel calitativ înalt, foarte robust, cu suprafaţa superioară foarte deasă şi uşor lucioasă.

flanco.ro/
Covoare tesute la Bonprix model Manja

Covoare tesute la Bonprix model Manja

Covor tesut model “Juri”

Acest covor ţesut deosebit de frumos, se remarcă prin modelul ornamental în culori ambientale minunate, cu forme geometrice de efect, dispuse rafinat şi armonios. Ornat cu franjuri şic la capete şi finisat la un nivel calitativ înalt, foarte robust, cu suprafaţa superioară foarte deasă şi uşor lucioasă. Model disponibil şi sub formă de preş, ideal pentru holuri.

Covoare ieftine: covor ţesut deosebit de frumos

Covor ţesut Juri

Covor tesut model “Alina”

Covor ţesut şi ornat cu franjuri, care se evidenţiază prin modelul ornamental în culori decente, cu forme vegetale, delicate şi elegant dispuse. Finisat la un nivel calitativ înalt, foarte robust, cu suprafaţa superioară deasă şi uşor lucioasă. Vezi aici si o colecție de covoare și carpete din lână.

Covor ţesut şi ornat cu franjuri Alina

Covor ţesut şi ornat cu franjuri Alina

Covor tesut “Nina”

Covor ţesut şi ornat cu franjuri, care se remarcă prin modelul ornamental în culori clasice, cu forme vegetale, elegant arcuite. Finisat la un nivel calitativ înalt, foarte robust, cu suprafaţa superioară deasă şi uşor lucioasă.

Covor ţesut şi ornat cu franjuri Nina

Covor ţesut şi ornat cu franjuri Nina

Covor tesut model “Stella”

Un covor ţesut şi ornat cu franjuri, care se remarcă prin modelul ornamental clasic, în colori ambientale decente. Finisat la un nivel calitativ înalt, foarte robust, cu suprafaţa superioară deasă şi uşor lucioasă.

Covoare ieftine de calitate la Bonprix

Covoare ieftine de calitate

Covor  tesut model “Tonja”

Acest covor ţesut şi ornat cu franjuri se remarcă prin modelul ornamental în stil persan clasic, într-o cromatică ambientală decentă. Finisat la un nivel calitativ înalt, foarte robust, cu suprafaţa superioară deasă şi uşor lucioasă.

Covor "Tonja" - covoare ieftine de calitate

Covor tesut de calitate model “Tonja”

Covor tesut model “Schura”

Un covor ţesut minunat se remarcă prin modelul ornamental în culori ambientale clasice, cu forme geometrice de inspiraţie etnografică, dispuse armonios. Ornat cu franjuri şic la capete şi finisat la un nivel calitativ înalt, foarte robust, cu suprafaţa superioară foarte densă şi uşor lucioasă. Model disponibil şi sub formă de preş, ideal pentru holuri.

Covoare tesute la preturi mici

Covoare tesute la preturi mici Schura

Mult mai multe modele de covoare tesute, impletite, din fibre naturale sau rezistente din fibre artificiale, pentru living, dormitor, hol, scari, camera copiilor vei gasi in magazinele online:

www.eMAG.ro (inclusiv cele din colectia Mobexpert), elefant.ro, Bonami.ro, Esteto.ro dar si la SomProduct.ro.

answear.ro