Intrucat legea privind obligativitatea sigurantei copiilor in autovehicule a intrat in vigoare, apare intrebarea de unde cumperi un scaun auto confortabil, de calitate si ieftin in acelasi timp. Cele mai ieftine scaune auto pentru bebe BabyGo din seria FreeMove. Noile scaune auto FreeMove se disting prin calitate si confort. Scaunele auto pentru bebe FreeMove prezinta pernite suplimentare precum si un strat suplimentar de spuma conceput pentru a absorbi socurile. Protectia laterala optima – transforma scaunul intr-un produs sigur si confortabil! Scaunul auto poate fi adaptat usor la statura copilului, atat tetiera, centurile, cat si spatarul scaunului pot fi usor ajustate.

BabyGo FreeMove este un scaun auto certificat pentru grupele I/II/III – pentru copii cu o greutate cuprinsa intre 9kg si 36kg. Scaunul poate fi utilizat ulterior si ca inaltator auto, intrucat spatarul poate fi ulterior detasat. Drept scaun, prezinta si pernite suplimentare in zona capului, in zona lombara dar si in zona sezutului, caz in care poate fi recunoscut ca un scaun auto deosebit de confortabil. In ceea ce priveste siguranta, nici nu ai spune ca scaunul auto BabyGo FreeMove este un scaun auto ieftin, tinand cont ca are centuri de prindere in 5 puncte, ajustabile in inaltime in diferite pozitii dar si protectii suplimentare in zona centurilor. Tetiera (suportul din zona capului) ajustabila in inaltime in mai multe pozitii, pe masura ce copilul creste. De asemenea, spatarul este reglabil in mai multe pozitii (spatarul se inclina cat permite bancheta masinii) iar pernele suplimentare sunt detasabile, asa incat copilul va avea mai mult spatiu la dispozitie.

Se recomanda ca pana la 18 kg, scaunul sa fie utilizat cu centurie de siguranta proprii, iar apoi cu centurile masinii. Husa scaunului este lavabila, iar materialele utilizate permit trecerea aerului, pentru a evita supraincalzirea. Scaunele auto BabyGo sunt certificate in concordanta cu standardele impuse prin ECE R44/04 si ofera inclusiv protectie laterala optima. Husele sunt detasabile si lavabile la 30 grade C. Scaunul auto BabyGo FreeMove are inclusiv certificarea GoGreen si are o garantie de 2 ani de la cumparare.

Cel mai ieftin scaun auto pentru bebe de la BabyGo este comercializat de Baby Needs la cel mai bun pret de pe piata si face parte din categoria Scaune auto – marca BabyGo.

Exit mobile version