Calitatea ghiozdanelor Herlitz

Rezistenţă: Ţesătură de poliester/nylon de înaltă calitate, rezistentă la frecare şi rupere, placă de bază stabilă pentru o stabilitate bună, impregnare hidrofugă. Ecologic: Fără coloranţi azoici, cadmiu, PCP, aditivi de înmuiere şi coloranţi care provoacă alergii. De culoare veritabilă: Colorare şi imprimare de înaltă calitate. În privinţa calităţii Herlitz nu face compromisuri! De aceea, fiecare ghiozdan şcolare parcurge diverse teste de solicitare conform normei germane pentru ghiozdane şcolare DIN 58124. Astfel ghiozdanele şcolare corespund garantat celor mai înalte cerinţe de calitate în ceea ce priveşte materialele folosite şi prelucrarea acestora şi micii descoperitori pornesc echipaţi perfect în aventura şcolară!

Ghiozdanele Herlitz sunt comercializate in Romania de Gutuie.roHorus CenterMagazinul eMAG, Nichiduta si Depozitul de Papetarie. Va recomandam insa si ghiozdanele echipate de la Rechizitele Mele.

 

Siguranta ghiozdanelor Herlitz

Materialele retroreflectorizante ale mărcii de calitate 3M™ Scotchlite™ asigură o vizibilitate optimă în traficul rutier şi şi reflectează lumina incidentă deja de la o distanţă mare. Pentru o siguranţă maximă, „benzile luminescente“nu se află doar pe suprafeţele frontale şi laterale, ci şi pe curelele de umăr. Suplimentar sunt prevăzute chiar şi închizătoarele cu reflectoare. Copilul dumneavoastră poartă ghiozdanul aproximativ 175 zile pe an. Oasele şi vertebrele sunt încă în creştere şi nu sunt atât de stabile ca cele ale adulţilor. Confortul spatelui la purtare reprezintă aşadar esenţialul pentru un ghiozdan, pentru ca eventualele probleme ulterioare cu spatele să fie prevenite încă din copilărie.

Catalogul Herlitz la eMAG

Care este ghiozdanul ideal?

Ideal este ca marginea superioară a ghiozdanului să se afle la nivelul umerilor. Ghiozdanul nu trebuie să fie mult mai lat decât umerii copilului dumneavoastră, aşadar conturul său nu trebuie să fie foarte ieşit în afară. Aveţi în vedere ca bretelele să fie late, reglabile progresiv şi bine căptuşite. Lungimea bretelelor trebuie să permită o reglare simplă, în cazul cel mai bun, cu o singură mână. Atenţie: Corectaţi regulat reglajul bretelelor ghiozdanului, deoarece copilul creşte cel mai mult tocmai în timpul şcolii. O parte posterioară captuşită şi de formă ergonomică trebuie să se adapteze spatelui copilului dumneavoastră. Acordaţi atenţie unei aşezări a ghiozdanului pe formele corpului şi repartizării optime a greutăţii. Obţineţi astfel cea mai redusă solicitare.Ideal este ca marginea inferioară a ghiozdanului să se aşeze pe oasele bazinului.

 

Modele de ghiozdane Herlitz

 

Pentru ca in functie de activitati si de fiecare perioada de crestere copilul are nevoie de un ghiozdan care sa i se potriveasca la perfectie si a se evita astfel problemele ulterioare de sanatate, Herlitz a creat o gama de modele de ghiozdane: Flexi, Midi, Smart si Mini.

Descoperitorii din generaţia tânără adulmecă aerul de aventură! Ghiozdanul soră este deosebit de uşor de manevrat şi nu este cu nimic inferior modelelor sale nici în ceea ce priveşte siguranţa. Materialul reflex 3MTMScotchliteTM face ca ghiozdanul să lumineze în întuneric, iar perna pentru spate ergonomică, semipermeabilă şi curelele de umăr reglabile garantează un confort la purtare perfect potrivit. În plus, noua agăţătoare mare oferă posibilitatea de manevrare simplă la grădiniţă şi în şcoala primară.

Catalogul Herlitz la eMAG

 

Gama Herlitz Flexi

 

Cu Flexi aveţi garantat un start de succes în aventura şcolară! Accesorii isteţe, compartimente spaţioase şi materiale rezistente fac din el un companion ideal. Şi în ceea ce priveşte siguranţa face o figură strălucitoare: Materialul reflex 3M™ Scotchlite™ şi o agăţătoare reflex adecvată îl facoptim vizibil pe întuneric, în timp ce masa sa redusă şi perna pentru spate de calitate superioară sistem Ergo ES² protejează la maxim spatele copiilor.

 

 

 

 

 

Gama Herlitzi Midi

 

Modelul Midi nu cântăreşte mai mult ca o muscă şi face faţă oricărei acţiuni! Dotarea practică şi cele mai bune materiale fac din el însoţitorul perfect care corespunde şi în ceea ce priveşte siguranţa. Pe întuneric, materialul reflex 3M™ Scotchlite™asigură vizibilitatea optimă a copiilor, iar perna pentru spate ergonomică, semipermeabilă şicurelele de umăr reglabile fac o figură reuşită pe spatele copiilor.

 

 

 

 

 

Gama Herlitz Smart

 

Micii descoperitori au modelul Compact într-o clipă sub control! Buzunarele frontale şi laterale spaţioase oferă loc pentru comorile copilului şi îl fac un companion necomplicat în viaţa şcolară de zi cu zi! Vizibilitatea optimă pe întuneric este asigurată de materialul reflectorizant 3M™ Scotchlite™ de înaltă calitate, iar confortul maxim la purtare de masa redusă şi de perna pentru spate ergonomică şi semipermeabilă.

 

 

Gama Herlitz Mini

 

Modelul Mini nu este cu nimic inferior suratelor sale mai mari. Calitatea superioară şi accesoriile inteligente fac din el însoţitorul perfect pentru copiii curioşi. Materialul reflex 3M™ Scotchlite™ asigură o vizibilitate perfectă pe întuneric, iar perna pentru spate ergonomică, semipermeabilă şi curelele de umăr reglabile asigură o stabilitate optimă.

 

 

Pentru protejarea copilului de suprasolicitări, este foarte importantă forma profilată corectă a ghiozdanului. În cazul ghiozdanului şcolar Herlitz s-a acordat atenţie deosebită aspectelor ergonomice, luându-se în considerare particularităţile anatomice ale copiilor. Coloana vertebrală a copilului este protejată datorită pernei pentru spate profilată ergonomic. Graţie modalităţii inovatoare de reglaj pe înălţime al curelelor de umăr, ghiozdanul se potriveşte pe mărimea individuală a unui copil, confortul la purtare participând astfel la o senzaţie plăcută.

Ghiozdanele Herlitz sunt comercializate in Romania de Gutuie.roHorus CenterMagazinul eMAG, Nichiduta si Depozitul de Papetarie. Va recomandam insa si ghiozdanele echipate de la Rechizitele Mele.

Catalogul Herlitz la eMAG

Exit mobile version