depurtat.ro

Circuit Spiderman Complex

Descoperiți universul lui Spider-Man cu aceasta pista complet nebuna, Circuitul Complex al lui Spiderman. Este un joc extraordinar de important in care Incredibilul Spiderman isi urmareste inamicii. Vehiculele sunt catapultate pe pista de o rampă de lansare mecanica. Jucatorii trebuie doar sa-si masoare timpul de accelerare a vehiculului cu precizie pentru a-si intalni adversarul la cotitura si a-l arunca de pe pista. Distractia creste pe masura ce mai multe vehicule li se vor alatura pe pista. 57cm x 40 cm x 125 cm.

yves-rocher.ro

Set de joaca Garaj si Elicopter Spiderman

Lasati-va in lumea lui Spider-Man, cu noul garaj Spider-Man Downtown. Acest set ofera multe functii diferite de a juca cu, inclusiv o rampa hidraulica, o pompa de benzina, o spalatorie auto, un lift si chiar un heliport. Setul include, de asemenea, o saltea joc cu strazi si locuri de parcare imprimate pe ea. Un elicopter Spider-Man este inclus. Vezi la Noriel.

Masina Spider-man Twister

Masina Spiderman cu radiocomanda Majorette Twister. Vehicul radiocomandat la scara 1:24 . Masinuta are patru functii: inainte, inapoi, stanga, dreapta, directie fata reglabil. Functioneaza cu 3 baterii AA .Telecomanda cu 2 canale, functie turbo, 27 + 40 MHz, functioneaza cu 3 baterii AA . Bateriile nu sunt incluse. Dimensiune : 19 cm. Varsta recomandata : de la 3 ani.

epantofi.ro

Barca cu radiocomanda Spiderman Spider

Barca cu radiocomanda Spiderman Spider. Puteti urmari acum inamicii lui SpiderMan pe apa cu barca SpiderMan. Barca are lungimea de 53 cm si un motor de mare viteza, disponibil pe frecventele 27 si 40 MHz. Viteza maxima este 3km/h. Baterii: 8 x 1.5V R6 sunt incluse.

Motocicleta cu telecomanda Spiderman

Spider-Man Motocicleta Cyber cu telecomanda ​este construita pe o scară de 1:12 și folosește 27 și 40 frecvențe MHz, cu o telecomanda radio dual-channel pentru funcția de conducere integral. Design-ul robust ofera un aspect puternic CyberCycle. În plus, la nivelul pneurilor, prezinta super stabilitate in timpul deplasării. Viteza maximă este de 7 km / oră.

answear.ro