depurtat.ro
Hasbro – Titirezi Beyblade – Hyper Strike Battle Set

Metal Fury – Hyper Strike Battle Set, un set complet Beyblade. Intră în lupta vieţii tale! În Arena Beyblade au loc numai campionii! Adună-ţi toţi prieteni şi lansaţi titirezi Beyblade în Arena de Luptă. Priviţi-i cum se aleargă unul pe celălalt şi cum se lovesc! Cine va ieşti umilit din luptă? Tu sau adversarul? Hyper Strike e setul ultra-performant care duce lupta la cote uluitoare! Devino un maestro Beyblade.

Hasbro - Titirezi Beyblade - Hyper Strike Battle Set

Hasbro – Titirezi Beyblade – Hyper Strike Battle Set

Setul conţine: Arenă Hyper-Strike Beystadium, titirez Cosmic Pegasus, titirez L-Drago Destruction, un lansator Ripcord Launcher cu rotire la dreapta şi coardă, un lansator Ripcord Launcher cu rotire la stânga şi coardă, două unelte de asamblare, două cartonase Beyblade. Varsta: 8+

Arena Beyblade Arena Meteor Fire Beystadium

Achiziţionează locul adevărat al luptelor Beyblade, o Arenă proprie pentru titirezii tăi Beyblade. Arena Beyblade este conceputa în aşa fel incat titirezii să nu se îndepărteze unul de altul. Trimiteţi la luptă titirezii deodată în Arena Meteor Fire şi veţi afla repede care dintre titirezi este mai puternic. Arena Beystadium Beyblade este disponibila în culoare gri. Varsta: 8+

Arena Beyblade Arena Meteor Fire Beystadium

Arena Beyblade Meteor Fire Beystadium

Titirez Beyblade ieftin L-Drago

A sosit momentul să construieşti un titirez propriu Beyblade Metal Fusion dotat cu element metalic! Unul dintre cei mai ieftini titirezi Beyblade pe care il poţi asambla cu uşurinţă componentele titirezului şi poată să înceapă lupta cu un alt luptător. Lupta este câştigata de acel jucător al cărui titirez rămâne mai mult pe picioare, sau rămâne în mişcare.  Elementele jucăriilor Metal Fusion Beyblade se pot combina printre ele, astfel poţi realiza un luptător unic la un pret mic.

Titirez Beyblade Metal Fusion - L-Drago Guardian

Titirez Beyblade Metal Fusion – L-Drago Guardian

Cuprinde 1 titirez format din 5 componente cu element holografic. Au roata metalica, dispozitiv de lansare si un accesoriu. Fiecare pachet include un cartonas de colectie cu un cod unic, cu ajutorul caruia poti debloca optiuni speciale si te poti lupta online cu alti posesori de Beyblade. Varsta: 8+

Set titirezi Beyblade

A sosit timpul luptei şi a provocărilor! Cu acest set grozav Beyblade acum vei obţine 2 titirezi Beyblade deodată, astfel lupta va fi într-adevăr interesantă. Realizaţi titirezul perfect cu adversarul tău, apoi trimiteţi-le în luptă. Titirezul care rămâne mai mul timp pe picioare va câştiga joaca. Setul include titirezii Phantom Orinon şi Beat Fox.

otter.ro
Set Titirez dublu Beyblade - Phantom Orinon şi Beat Fox

Set Titirez dublu Beyblade – Phantom şi Beat Fox

Conţinutul cutiei: 2 titirezi cu câte 5 elemente, 2 corzi de lansare, 2 cartonaşe colecţie, 2 instrumente de montare. Recomandat copiilor cu varsta peste 8 ani.

Titirez Metal Fusion – Beat Lynx

A sosit momentul să construieşti un titirez propriu Beyblade Metal Fusion dotat cu element metalic! Poţi asambla cu uşurinţă componentele titirezului şi poată să înceapă lupta cu un alt luptător. Lupta este câştigata de acel jucător al cărui titirez rămâne mai mult pe picioare, sau rămâne în mişcare. Elementele jucăriilor Metal Fusion Beyblade se pot combina printre ele, astfel poţi realiza un luptător unic.

Titirez BeyBlade Beat Lynx Metal Fusion

Titirez BeyBlade Beat Lynx Metal Fusion

Cuprinde 1 titirez format din 5 componente cu element holografic. Au roata metalica, dispozitiv de lansare si un accesoriu. Fiecare pachet include un cartonas de colectie cu un cod unic, cu ajutorul caruia poti debloca optiuni speciale si te poti lupta online cu alti posesori de Beyblade. Varsta: 8 ani +. Face parte din gama Metal Fury.

Titirezi Beyblade – Arena Half Pipe Battle Set

Locul celor mai mari şi captivante lupte a titirezilor Beyblade au loc în această arenă, aici copii pot compara puterile titirezilor Beyblade. Acum poate fi a ta Arena cu formă reînnoită şi cu teren de luptă unicat, în care titirezii Beyblade se vor simţi ca acasă.

Titirezi Beyblade - Arena Half Pipe Battle Set

Titirezi Beyblade – Arena Half Pipe Battle Set

Setul Beyblade Arena Extrem conţine Arena, şi 2 bucăţi Beyblade Titirez lovitură secretă (Kerbecs Blade Blast şi Pegasus Jumper) cu lansatoarele aferente. În set este inclus şi 24 cărţi de campionat, pe care puteţi urmări cu uşurinţă rezultatele luptelor.

Set de lupta Beyblade Super Vortex

Cea mai tare experienta Beyblade. Arena se extinde, iar competitiile Beyblade vor deveni si mai intense. Include o arena si doi titirezi Beyblade Metal Fusion (editie exclusiva) cu lansatoare,instrumente de asamblare,un manual cu reguli oficiale si o grila de concurs.

Set de lupta Beyblade - Super Vortex

Set de lupta Beyblade – Super Vortex

Setul de lupta Beyblade Super Vortex mai include si doua coduri pe care le poti folosi pentru luptele online pe Beybladebattles.com. Varsta recomandata:8ani+

answear.ro