Tricouri 3D The Mountain, tricouri in 3 dimensiuni de la eMAG.ro si T-Shirt Factory.

 

Ce sunt tricourile 3D The Mountain? Sunt de calitate?

Tricourile 3D produse de catre firma The Mountain, au devenit celebre si cautate in intreaga lume pentru calitatea si designul ce le ofera. The Mountain este unul dintre cei mai renumiti producatori de tricouri imprimate din intreaga lume, fiind prezent in special in Statele Unite ale Americii si in vestul Europei. Design-urile acestor tricouri sunt reprezentate de imagini printate, viu colorate si cel mai important foarte realiste. Produsele The Mountain sunt caracterizate, in primul rand, prin calitate; sunt fabricate in Statele Unite ale Americii, din bumbac 100%. Nu au cusaturi laterale (sistem tubular) si, deci, nu se deformeaza. Au cusaturi duble pentru o rezistenta sporita si sunt imprimate printr-un procedeu special. Pigmentii folositi sunt impregnati in tesatura, spre deosebire de tricourile obisnuite, unde desenul este lipit la suprafata. Astfel, imaginea imprimata nu se deterioreaza in timp, nu crapa si nu dispare la spalat; ea va ramane la fel de vie dupa ani si ani de purtat.

 

Cine produce tricourile 3D?

The Mountain are grija de mediul inconjurator si foloseste doar vopseluri si cerneala pe baza de apa, care nu polueaza. In plus, a introdus seria Organic, ce utilizeaza doar bumbac organic 100%, cultivat pe terenuri certificat ecologice. Seria Mountain Evolution este realizata din bumbac “ring-spun”, mai moale, mai subtire si mai placut la atingere, cu o croiala sport-fit.

Design-urile produselor The Mountain sunt cu adevarat spectaculoase – imaginile sunt foarte realiste, fotografice chiar. In plus, fundalul este imprimat in sistem tie-dye, creand un feeling organic, natural, bine armonizat cu desenul principal. Inspirate din natura, din universul Fantasy, din desenele rupestre si mitologia nord-americana, modelele The Mountain satisfac cele mai variate gusturi.

 

De unde cumperi Tricouri in 3 dimensiuni?

T-Shirt Factory si eMAG.ro sunt importatori oficial al cunoscutului brand de tricouri americane The Mountain. O colectie de tricouri senzationale cu efecte 3D puteti gasi la site-ul antementionat, o colectie sortata pe categorii de imprimeuri dinitre cele mai diverse: Fete de animale, Science Fiction, Rock & Roll, Fantasy si Dark Fantasy, pisici, catei si dinozauri sau chiar animale in haine de oameni.

 

Intreaga colectie 3D Mountain, aici

Exit mobile version