depurtat.ro

Marjorie Hillis – La shopping si nu regret. Manual de stil pe timp de criza (Orchids On your Budget)

Ignori greutatile sau ai curajul sa le infrunti? Toci o avere sau o lasi mostenire? Traiesti de la o leafa la alta sau dai iama in economii? Renunti sa iti cumperi masina sau margarina? Hai sa fim sinceri: nu esti nici domnul Mellon, nici domnul Ford!

yves-rocher.ro
Dar, daca ai imaginatie si un plan de viata, si nu iti bati capul sa uimesti omenirea peste noapte, te poti refugia oricand, oriunde, te poti hrani cu banane sau cu carne de urs, apoi te poti muta intr-un castel de inchiriat, dar niciodata sa nu iti numeri banii cu o fata trista!

“Un număr impresionant de oameni pe care îi cunoaşteţi, printre care şi voi înşivă, probabil. susţin că trebuie să facă economii la sânge. Sunt fermi convinşi de asta, ca şi e faptul că trebuie să facă mai multe economii decât alte persoane…”

epantofi.ro

Acestea sunt cuvintele de început ale acestui manual de stil pe timp de criză, elaborat de englezoaica Marjorie Hillis şi lansat în România de editura Nemira (colecţia Bonton).

Aşa că, te interesează cum poţi face să-ţi echilibrezi veniturile şi cheltuielile? Cum poţi să pui un ban la ciorap fără să strângi prea mult din dinţi? Atunci bagă mare la citit!

La shopping si nu regret Carte

cumpara aici

 

answear.ro