Caietele interdisciplinare pentru micii scolari propuse de edumagazin, un magazin online cu produse educaţionale multimedia pentru preşcolari, ciclul primar si gimnazial, sunt foarte utile pentru recapitularea şi fixarea cunoştinţelor si materiei scolare. Temele pentru acasa vor deveni din ce in ce mai usoare si mai amuzante daca sunt conexate cu exercitiile si activitatile din aceste caiete. Publicate de editura CD Press, fiecare caiet contine 48 de pagini

Pornind de la un text literar sunt propuse teme pentru fiecare dintre disciplinele: limba şi literatura română, matematică, ştiinţe ale naturii şi educaţie civică. Lucrarea conţine numeroase activităţi antrenante, jocuri şi rebusuri, permiţând revizuirea materiilor studiate într-un mod uşor şi plăcut.

Caietele interdisciplinare se adreseaza copiilor din clasele I-IV, si fiecare conţine o diplomă de merit care se va acorda elevului, ca urmare a efectuării corecte a cerinţelor cuprinse în caiet.

 

 

 

 

Iar daca va ganditi ca materialele educationale sunt scumpe, ei bine va inselati. Aceste materiale educationale ce se adreseaza prescolarilor si scolarilor din clasele I-V, educatorilor de la gradinita, invatoarelor si invatatorilor din primii ani de scoala, dar si parintilor care doresc sa imbine placerea timpului petrecut alaturi de copii cu nevoia de a invata a acestora intr-un mod deosebit de amuzant, au fiecare un pret la jumatate fata de o revista pentru copii cu personaje de desene animate de la chioscurile de ziare.