Începând de mâine, 02 Ianuarie 2023, Flanco lansează o campanie de reduceri de prețuri masive. Clienții Flanco își pot pune în practică visurile de înnoire cu ajutorul unor reduceri generoase de prețuri la electrocasnice mari și mici, laptopuri și telefoane sau televizoare de înaltă rezoluție.

Această campanie denumită de FLANCO “DISCOUNT DAYS” va fi disponibilă începand cu 02.01.2023, ora 00:00 și va oferi, pe durata a două săptămâni, un număr foarte mare de produse cu reduceri atractive. Flanco ne-a obișnuit deja cu reduceri de preț imediat la început de an, campania “Discount Days” fiind de câțiva ani considerată a doua ca forță (discounturi și volume de vânzări) după mai celebrul BLACK FRIDAY. 

Cumpărăturile cu discount le privim de multe ori ca și o cheltuială, dar de ce nu le-am vedea acum drept o modalitate eficientă de a face economii pentru produse pe care oricum ni le dorim și sunt pe lista de cumpărături în 2023? Un discount generos, real de 20% este posibil să prindem de abia peste 11 luni la următorul Black Friday.

Electrocasnice FLANCO preturi reduse de Discount Days
Electrocasnice FLANCO preturi reduse de Discount Days

Vă recomandăm să stați cu ochii în patru, pe câteva articole considerate deja best-buy-uri, cu recenzii și păreri consumatori excelente.

Exit mobile version