depurtat.ro

Televizorul OLED Smart LG 4K OLED55B9PLA face parte din seria a 9-a de televizoare LG si este echipat cu a doua generatie a noului procesor a7 modernizat cu algoritmul AI de invatare profunda (machine learning) ce ofera o imagine detaliata, uimitoare si un sunet personalizat pentru a iti prezenta realitatea asa cum este ea. Acest review este valabil si pentru modelul de 65 de inch (165cm) Televizor OLED Smart LG, OLED65B9PLA, 4K Ultra HD.

depurtat.ro

Ca si caracteristica a televizoarelor OLED, acest model iti asigura un negru perfect cu peste 8 milioane de pixeli cu auto-iluminare care isi pot controla in mod individual luminozitatea. Într-un ecran tv OLED, pixelii înșiși produc lumina, așa că atunci când trebuie să fie negri se sting cu totul, în loc să depindă de o altă sursă de lumină care să se stingă în locul lor. Rezultatul este un negru perfect în imagine, care în contrast cu strălucirea porțiunilor luminoase produce o imagine fantastică. Acest review este valabil si pentru modelul de 65 de inch (165cm) Televizor OLED Smart LG, OLED65B9PLA, 4K Ultra HD diferenta fiind doar a marimii diagonalei.

Preturile fluctueaza saptamanal, astazi este mai ieftin la www.eMAG.ro, poate maine il gasesti la www.Flanco.ro la un pret mai mic sau apare in ofertele www.evoMAG.ro, www.badabum.ro sau la preferatele mele www.pcgarage.ro sau www.cel.ro.

otter.ro

Probabil ca ati ajuns sa cititi aceasta recenzie fiind interesat in primul rand de un model de televizor cu display OLED, stiind ca acesta este display-ul momentului, si, pentru cei ce isi permit sa plateasca 30% in plus vor avea parte de o experienta relativ mai buna decat daca ar cumpara un Samsung bazat pe Quantum Dot.

LG OLED 55B9PLA face parte din seria B9 si este un televizor premium (high-end). Acesta inlocuieste seria de televizoare B8 de la LG a anului 2019. Intrucat calitatea imaginii este similara cu a celorlalte OLED-uri de la LG, diferentele sunt facute de optiunile aditionale.

Vă recomandăm să citiți review-urile actualizate a noilor modele de televizoare OLED LG, aici.

Televizorul LG OLED55B9PLA inglobeaza ultimele tehnologii de imbunatatire a sunetului si imaginii de la LG. Mentionam aici suportul DolbyVision si HDR 10, codecurile de sunet AC3 Dolby Digital, Dolby AC-4 si Dolby Atmos.

Avand in vedere ca acest model este unul dintre cele mai subtiri televizoare smart de pe piata, de la puterea difuzoarelor si a subwooferelor nu ne putem astepta la prea multe. Asta intrucat este cunoscut faptul ca modelele din ce in ce mai slim fac anumite concesii la sistemul de sunet, producatorii insistand pe complementarea televizoarelor smart cu un sistem soundbar surround.

Televizorul LG OLED 55B9PLA se descurca perfect in orice situatie de luminozitate a camerei, pe intuneric negrul perfect te face sa si uiti ca ai in fata un display TV iar intr-o camera luminoasa, luminozitatea display-ului reduce reflectia la 0. In plus, din orice unghi va veti uita la acest televizor imaginea va fi la fel de clara, luminoasa si detaliile la fel de fine.

Impatimitii de jocuri vor gasi in acest televizor un aliat, scenele rapide sunt livrate fara nicio problema iar lag-ul este printre cele mai mici. Televizoarele OLED LG emit 29% lumină albastră, un procent mult mai mic față de standardul minim de 50% pentru confort vizual. Așadar, te poți juca sau uita la televizor fără să îți mai faci griji cu privire la sănătatea ochilor tăi sau a membrilor familiei tale.

4K Cinema HDR de la LG păstrează viziunea producătorilor de film, deoarece suportă majoritatea formatelor HDR. Lasă-te învăluit de imaginile cinematografice oferite de principalele formate HDR, printre care Advanced HDR de la Technicolor și HDR10 Pro. Ce merita mentionat este ca desi imaginea in modul standard este senzationala dupa calibrarea acestui televizor acuratetea culorilor si luminozitatea crescuta te va impresiona de-a dreptul!

Competitorii modelului LG OLED 55B9PLA sunt seriile C9 si E9 de la LG, Sony A8G si A9G. Daca ne-am raporta la competitorii din gama de LED-uri, atunci acesta s-ar lupta cu Samsung Q80R si Sony Z9F.

answear.ro