depurtat.ro

Fermitatea saltelelor de pat variază de la o saltea la alta deoarece fiecare persoană are nevoi diferite în ceea ce privește confortul și suportul în timpul somnului. Unii oameni preferă saltele mai moi, în timp ce alții preferă saltele mai tari, ferme sau extraferme. Fermitatea saltelei poate depinde de greutatea și înălțimea persoanei care o folosește. Dar, de ce sunt căutate saltelele mai ferme și unde a dispărut acea nevoie de saltea moale ca puful? Ce modele de saltele de fermitate ridicată au primit cele mai multe păreri pozitive?

yves-rocher.ro

Tipologia saltelelor de pat după fermitatea acestora

În general, persoanele mai ușoare ar trebui să aleagă saltele mai moi, în timp ce persoanele mai grele ar trebui să aleagă saltele mai tari pentru a oferi un suport adecvat coloanei vertebrale. Totuși, acest lucru nu este întotdeauna valabil, având în vedere preferințele personale și nevoii fiecărui corp în parte, dși este bine să vă asigurați că salteaua de pat dorită este confortabilă pentru dvs. și oferă suportul necesar pentru coloana vertebrală.

După fermitate, saltelele de pat se împart în:

Saltele cu fermitate ajustabilă

Salteaua cu fermitate ajustabilă, precum iMemory S+ de la Dormeo, este salteaua recomandată pentru cupluri. Saltelele cu lățime de 160 / 180 cm sunt suficient de late, iar numărul perfect de zone Octaspring tridimensionale, făcute sandvis de alte 2 straturi de spumă Ecocell oferă confort unor nevoi diverse. Datorită nucleelor separate, nu va exista niciun transfer de mișcare, însemnând că nu veți mai fi trezit(ă) dacă partenerul are un somn mai agitat. Astfel, veți avea parte de mii de nopți odihnitoare, ce vă va menține mai fericiți și mai sănătoși.

Această saltea ajustabilă, poate fi considerată și fermă dar și medie în același timp

iMemory S+ de la Dormeo
iMemory S+ de la Dormeo

Saltele EXTRA FERME, tari

Saltelele de pat foarte ferme sunt adesea recomandate pentru persoanele care au probleme de spate, deoarece acestea oferă un suport mai bun pentru coloana vertebrală și pot ajuta la menținerea unei poziții adecvate în timpul somnului. De asemenea, saltelele de pat foarte ferme sunt adesea recomandate pentru persoanele care au o greutate mai mare, deoarece acestea pot susține mai bine greutatea corporală.

Din ce sunt fabricate Saltelele tari, Extra FERME?

Saltelele de pat foarte ferme pot fi fabricate din diferite materiale, inclusiv spumă, spumă cu memorie, arcuri interioare și amestecuri de umplutură naturală și sintetică. Spuma cu memorie este un material comun utilizat în saltelele de pat foarte ferme deoarece se mulează după forma corpului și oferă un suport adecvat pentru coloana vertebrală. Arcurile interioare sunt de asemenea adesea utilizate în saltelele de pat foarte ferme, deoarece acestea oferă un suport mai ferm și pot ajuta la menținerea formei saltelei. Amestecurile de umplutură naturală și sintetică pot fi, de asemenea, utilizate pentru a crea o saltea mai ferma, dar acestea pot fi mai puțin durabile decât spuma sau arcurile interioare.

Sunt Saltelele FERME și EXTRAFERME, ORTOPEDICE?

O saltea ortopedică este o saltea care este proiectată pentru a oferi un suport adecvat pentru coloana vertebrală și pentru a ajuta la menținerea unei poziții adecvate în timpul somnului. Acestea sunt adesea recomandate pentru persoanele care au probleme de spate sau care suferă de afecțiuni ale articulațiilor. Saltelele ortopedice pot fi fabricate din diferite materiale, inclusiv spumă cu memorie, arcuri interioare și amestecuri de umplutură naturală și sintetică.

Totuși, este important să rețineți că termenul “ortopedic” nu este reglementat de o autoritate de reglementare și nu există o definiție standard pentru a defini clar ce înseamnă o saltea ortopedică, super-ortopedică sau mai puțin ortopedică prin comparație. Din acest motiv, este important să citiți atent descrierile saltelelor și să întrebați un specialist în domeniu înainte de a cumpăra o saltea ortopedică pentru a vă asigura că alegeți o saltea care este potrivită pentru nevoile dvs. și oferă suportul necesar pentru coloana vertebrală.

flanco.ro/

Oferta de saltele de pat cu Fermitate mare

Oferta de saltele extra ferme este mare, vă vom prezenta însă câteva modele de saltele ce au primit review-uri foarte bune de la cei ce le-au cumpărat.

Poate cea mai recomandată saltea de către cei ce au cumpărat-o, este această Saltea Ortopedica, SleepLine TrioFlex, dezvoltata de SleepLine ®, salteaua TrioFlex combina calitatile materialului High Resilience cu cele ale spumei de memorie si a spumei poliuretanice elastice, un balans optim intre gradul de elasticitate si de rigiditate, asigurand astfel o pozitie corecta si naturala pe toata durata somnului. Este creata dupa o tehnologie speciala care permite adaptarea perfecta la greutate, temperatura si forma corpului uman si care diminueaza in acelasi timp durerile de spate sau de gat. Mai multe păreri despre gama de saltele Sleepline, aici.

Saltea Ortopedica, SleepLine TrioFlex
Saltea Ortopedica, SleepLine TrioFlex de fermitate medie spre tare

Salteaua Dormeo ortopedică Aloe Vera cu fermitate ridicată are un nucleu ferm, de 16 cm, realizat din spumă Ecocell®, care asigură susținere optimă pentru coloana vertebrală și eliminarea umidității în timpul nopții, rămânând astfel uscată și comodă. Protecția antibacteriane si antiacarieni, este ideală pentru persoanele care suferă de astm sau alergii. Dacă cumperi de la acest link (Site-ul Dormeo) vei beneficia de perioadă de TESTARE GRATUITĂ – 30 de nopți și 10 ani garanție extinsă.

Salteaua Dormeo ortopedică Aloe Vera cu fermitate ridicată
Salteaua Dormeo ortopedică Aloe Vera cu fermitate ridicată

Saltea Super Ortopedica Cadar Hard Pocket cu arcuri Individuale, groasă de 30 cm ce vine nu doar la un preț redus ci și cu accesorii de calitate gratuite: Pilota + Husa Protectie + 2 Perne.

Saltele Ortopedice, EXTRA FERME (TARI)
Saltea Super Ortopedica Cadar Hard Pocket

Saltea Ortopedica, SleepLine Bamboo Adaptive Memory din bambus organic ce ofera un mediu sigur de dormit pentru persoanele predispuse la alergii. Datorita unei respirabilitati sporite, fibra organica de bambus ar putea ajuta la problemele respiratorii cronice si va va permite sa respirati mai usor. Bambusul organic este rezistent la acarieni si bacterii; aceasta calitate scade sansele de alergii frecvente.

Salteaua de fermitate ridicată, ortopedică SleepLine permite o sustinere nedeformabila si o pozitie anatomica perfecta a corpului pe timpul noptii. De asemenea, asigura sustinerea corecta a coloanei vertebrale si permite muschilor spatelui sa se relaxeze complet.

Saltea fermitate tare, Ortopedica, SleepLine Bamboo Adaptive Memory
Saltea Ortopedica, SleepLine Bamboo Adaptive Memory

Saltele de pat cu fermitate Extra Fermă, denumite si saltele ortopedice sau superortopedice, la prețuri corecte, veți găsi la:

answear.ro